Jarava Winery

Wines of The Ages 2017 – Пловдив

Wines of The Ages 2017 – Пловдив

Wines of the Ages е първият по рода си вино тестинг в Пловдив с участието на над 40 специално селектирани винарски изби от цяла България. Той ще се проведе във Военния клуб в центъра на Пловдив на 22, 23 и 24 септември 2017 г. паралелно с фестивала Sounds of the Ages, който през последните 7 години се превърна в музикална емблема на града, хилядолетната традция среща съвременната музика.

Посетителите на мащабния форум Wines of the Ages ще имат възможността, както да дегустират, така и да закупят качествени вина от реномирани Български производители. Същевременно, във всяка от трите поредни вечери, гостите и жителите на Пловдив ще могат да се насладят и на удоволствието от големи рок концерти на легендарните групи MARILLION, MANFRED MANN’S EARTH BAND и DEVIN TOWNSEND PROJECT, изпълнени на хилядолетната сцена на Античния театър – една от най-големите забележителности на града. Със своята 7000-годишна традиция във винопроизводството, в наши дни Горнотракийската низина, чието сърце е град Пловдив, е една от най-привлекателните винени дестинации в целия свят.
Най-скорошното доказателство за това е авторитетната международна класация на специализираното издание ‘Wine Enthusiast’, в която регионът заема второто място сред най-добрите дестинации за винен туризъм http://www.winemag.com/2017/01/05/thracian-lowlands-bulgaria-best-wine-destinations-2017

Билети с цена 10 лв. за всяка от трите вечери вече се предлагат в системата на Eventim.bg. Този билет дава 10 кредита, т.е. 10 тестинга.
22 септември – 24 септември
от 10:30 на 22 септември до 22:00 на 24 септември
Военен Клуб
Пловдив, ул. Иван Вазов №2

Wines of The Ages 2017 във Facebook

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ