WINEkend 2019 събира в Морската столица младите надежди на българското вино

За четвърта поредна година фестивалът Варна WINEkend събира в Морската столица младите надежди на българското вино.

Амбицирани и свежи технолози и техноложки се събират на едно място, за да покажат, че българското вино има бъдеще и то е в техни ръце.

Датата е 20 юли 2019, а началният час е 18 часа. Основният акцент на тазгодишното издание на фестивала е безпорно локацията – Големи римски терми на античния Одесос (старото име на Варна). Разположени в сърцето на историческия център на Варна, древните останки от този комплекс създават неповторима обстановка. Под звуците на лека музика, звездно небе и вековна история, младите винари на България ще представят над 100 вина на публиката.

За да бъде удоволствието от виното още по-пълно, посетителите ще имат възможността да опитат и предложенията от гурме щанда, които също ще са в унисон с артистичната атмосфера на събитието.
Всеки посетител ще може да си закупи брандирана фестивална чаша и да се наслади на една приятна вечер в антична обстановка с много вино.

Всички представени вина ще бъдат налични и за продажба.

Подобни статии

  • 10000
    Ние пак сме тук! За трета поредна година, младите представители на винения бранш се събират във Варна да представят своите…
  • 10000
    Той е Георги Ванков почти на 27 г., от гр. Варна. Завършил агрономство и технология на виното. Има няколко винени кампании…