Jarava Winery

Wine Women Show 2023 събира най-добро от дамите във виното в България

Wine Women Show 2023 събира най-добро от дамите във виното в България

Интересен факт е, че дамите енолози в България са повече от мъжете енолози. Това поставя България в уникална ситуация, която заслужава специално изложение, на което да се покажат техните изключителни вина.

Второто издание на Wine Women Show 2023 организирано от Sommelier.BG, ще се проведе на 14 май 2023 г. от 12 до 19 часа в престижния Централен военен клуб в София.

Това уникално по смисълът си събитие ще включва 20 изложители, които ще представят най-добрите вина, произведени от водещите дами във виното от България и света. Изложението-дегустация ще акцентира върху изтъкването на невероятните таланти на жените винопроизводители от България, за които гордо можем да кажем, че правят едни от най-добрите вина в България.

УЧАСТНИЦИ

Като любители на виното ще имате възможността да опитате разнообразна селекция от вина, от свежи бели и розе до мощни червени, всички произведени от жени, посветили живота си на усъвършенстване на занаята си, за който масово се знае, че е мъжки. Освен това ще имате възможност да научите повече за историите зад всяко вино и вдъхновяващите жени, които ги правят.

Wine Women Show 2023 е задължително събитие за всеки, който цени страхотното вино и би подкрепил жените винопроизводители. Не пропускайте тази невероятна възможност да се срещнете лично с най-добрите дами на виното в България и да опитате изключителните им вина.

Събитието във Facebook
Facebook Sommelier.BG

5.0/5.0 Article rating
3 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии