Вино Бар Wineground bottle & beans Варна

Вино Бар Wineground bottle & beans Варна
гр.Варна, ул. „Добри Чинтулов” 18 /Varna, Dobri Chintulov 18

Работно време: 9:00 -23:30 всеки ден; почивен ден: Неделя
тел. +359 877 339 818

Мястото отговаря изцяло на желанията на хората обичащи хубавото вино, вкусната храна и ароматното кафе.

Описание

Вино Бар Wineground Bottle & Beans е един  истински вино оазис в сърцето на Варна, който предлага впечатляваща колекция от местни вина. Богатия  асортимент е внимателно подбран  от  изявения сомилиер Марин Атанасов, собственик на бара, който влага всички свои знания и любов в представянето на вината. Акцентира се на местни и световни сортове от малки производители. Разнообразната селекция можете да опитате на чаша или повече, акомпанирани с подходящите сирена, мезета, прясно изпечен хляб, вкусни маслини, поднесени в уютна обстановка и изключително дружелюбно отношение на персонала.

Мястото отговаря изцяло на желанията на хората обичащи хубавото вино, вкусната храна и ароматното кафе.  Организират се много разнообразни събития, представящи различни бутикови винарни, кулинарни изкушения и музикални вечери, за любителите на джаз музиката.

Вино бар Wineground Bottle & Beans е царството на хубавите вина споделени с приятели в страхотна атмосфера. Тук е идеалното място да планирате своите бъдещи пътувания до вино дестинации в района на Североизточна България и цялата страна.