Lozenitsa Estate

Wine Condom – странно, но ефикасно!

Wine Condom – странно, но ефикасно!

Продукта „Вино презерватив“, е плод на въображението на предприемача Мич Стран, комик от Далас, и неговата майка Лора Бартлет. (Бартлет е член-основател на женска комедийна трупа, наречена „Четири смешни жени“ със седалище в Далас, Тексас).

„Приятелката ми ме изпрати с недоизпита бутилка вино, покрита със скреч фолио и гумени ластички, защото е изхвърлила оригиналната тапа“
„Мислехме си, така както е опакована тази бутилката, много прилича на презерватив!“ Така се роди и идеята за „Вино презерватив“.

За разлика от тапите или капачките за вино – Wine Condom напълно обгръща бутилката, предотвратявайки всякакво разливане. Бутилката за вино сега се побира в хладилника, даже и в хоризонтално положение.

Понякога се колебаете дали да отворите бутилка вино защото може да не я изпиете същата вечер!Няма нужда. Вино презервативите са най-доброто решение за съхраняване на недоизпито вино. Тази запушалка създава херметично уплътнение и удължава живота на отворената бутилка вино, може да се използва толкова пъти, колкото искате.

 

 

Планирате пикник сред природата, вече няма нужда да се безпокоите за останалото вино? Вино презервативите, могат да се поставят в джоба или в чантата ви! Отлично решение за партита! Това е идеалният подарък за любителите на виното.

 

 

 

Официална страница: winecondoms.com

 

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ