Jarava Winery

Whisky, Rum & Wine 2018

Whisky, Rum & Wine 2018

Хедонисти от всички краища на България, ликувайте! За четвърта поредна година ще се видим на по глътка в едно от знаковите събития на родната спиритс сцена – Whisky, Rum & Wine Master test. И тази пролет мястото е отбрано – столичният хотел „Маринела“, който на 23 март и на 24 март ще подслони всички уиски фанатици, обикновени любители, че и начинаещи в сферата на качествените питиета. Няма шега – ще е вълнуващо, интересно и адски вкусно!

Срещу почти символична цена за билет, който ще дава достъп до марковите изкушения за двата дни на феста, ще се сдобиеш с шанс, какъвто си е престъпление да изпуснеш. На над 20 щанда ще бъдат представени редки селекции от уникални шотландски уискита, екзотични ромове и на над 20 маси чудни вина от България, Стар свят, Нов свят.
Но не само – ще има и щедър избор от коктейли, ликьори, че и 60-годишно уиски! Така че – ако си мъж, си там. Ако си модерна дама, която живее на скорост и е с вкус за хубавите неща – също. Защото мисията на добрата напитка е да сплотява. Всеки истински уиски и вино разбирач знае защо.

Кулминация на събитието ще са различните майсторски и дегустационни класове – цели 16 +2 на брой. Там от първо небце ще научиш всички тайни на някои от емблематичните шотландски елексири, ще откриеш непознати вкусови хоризонти и ще разбереш как се случва магията. С две думи – ще станеш цял-целеничък уиски експерт. Защо +2, ами те са за търсачи на удоволствието от ръчно изваяните пури.

И докато сладко преглъщаш в очакване на най-приятния уикенд тази пролет – не забравяй основното правило на организаторите, а и на всеки истински уиски,//ром и вино// познавач – консумирай отговорно! Така ще ти е по-сладко.

23 Март – 24 Март 2018 / Хотел Маринела, гр. София

Работно време:
23.03.2018 от 15:30 – 23:00 часа
24.03.2018 от 14:00 – 22:00 часа

Официална страница: Whisky, Rum & Wine
Страница във Facebook: @Whiskyrumwine

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ