Vin’N’Bar: Код Оранжево от изба Росиди

Vin’N’Bar: Код Оранжево от изба Росиди

В този епизод на Vin’N’Bar водещите Джулия Костадинова и Коко Стойнов представят гевюрцтраминер на Rossidi и разговарят за оранжевото вино с един от собствениците на избата – Едуард Куриян. Показани са и няколко предложения за комбиниране с храна на този все още слабо познат в България вид вино.
Скоро очаквайте цялото интервю с Еди Куриян.

Vin’N’Bar е медиен проект на Юлия Костадинова – журналист и винен експерт, и Никола Стойнов – журналист и винен любител. Включва производството и излъчването в интернет и по телевизията на поредици от епизоди, посветени на виното, други напитки и храната.

Главните цели на авторите са популяризиране на българското вино и труда на винопроизводителите, повишаване на културата на хранене и пиене, промотиране на висококачествени напитки и хранителни продукти.

Диалозите между водещите Джулия и Коко съчетават експертност, непринуденост, хумор, импровизации. Така, освен информация, двамата поднасят на зрителите интелигентно и приятно забавление.

В запазена марка бързо се превърнаха и връзките, които водещите правят, между темите в епизодите и музиката. Това обяснява и препратката към rock’n’roll в името на предаването.
Първите няколко епизода за интернет вече са в YouTube канала на Vin’N’Bar, който носи името на проекта и за който можете да се абонирате. В ход е подготовката на тв поредица със същото име.

Подобни статии