Jarava Winery

Vin’N’Bar: Едуард Куриян от Rossidi- целия епизод

Vin’N’Bar: Едуард Куриян от Rossidi- целия епизод

В този епизод от авторската си поредица Vin’N’Bar Джулия Костадинова и Коко Стойнов разговарят с Едуард Куриян, съсобственик на Rossidi. Сред темите в интервюто са историята на избата, философията, която изповядват съдружниците, ролята на парите, първият досег на Еди с оранжевото вино, подробности за емблематичния за Rossidi гевюрцтраминер. Има и още, разбира се.

Vin’N’Bar е медиен проект на Юлия Костадинова – журналист и винен експерт, и Никола Стойнов – журналист и винен любител. Включва производството и излъчването в интернет и по телевизията на поредици от епизоди, посветени на виното, други напитки и храната.

Главните цели на авторите са популяризиране на българското вино и труда на винопроизводителите, повишаване на културата на хранене и пиене, промотиране на висококачествени напитки и хранителни продукти.

Диалозите между водещите Джулия и Коко съчетават експертност, непринуденост, хумор, импровизации. Така, освен информация, двамата поднасят на зрителите интелигентно и приятно забавление.

В запазена марка бързо се превърнаха и връзките, които водещите правят, между темите в епизодите и музиката. Това обяснява и препратката към rock’n’roll в името на предаването.
Първите няколко епизода за интернет вече са в YouTube канала на Vin’N’Bar, който носи името на проекта и за който можете да се абонирате. В ход е подготовката на тв поредица със същото име.

5.0/5.0 Article rating
2 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии