Vin’N’Bar: Едуард Куриян от Rossidi- целия епизод

Vin’N’Bar: Едуард Куриян от Rossidi- целия епизод
👍 Допада ли ви тази публикация?
  • 😊 Страхотно (0%)
  • 😏 Интересно (0%)
  • 🤓 Полезно (0%)
  • 😏 Става (0%)
  • 😕 Скучно.. (0%)

В този епизод от авторската си поредица Vin’N’Bar Джулия Костадинова и Коко Стойнов разговарят с Едуард Куриян, съсобственик на Rossidi. Сред темите в интервюто са историята на избата, философията, която изповядват съдружниците, ролята на парите, първият досег на Еди с оранжевото вино, подробности за емблематичния за Rossidi гевюрцтраминер. Има и още, разбира се.

Vin’N’Bar е медиен проект на Юлия Костадинова – журналист и винен експерт, и Никола Стойнов – журналист и винен любител. Включва производството и излъчването в интернет и по телевизията на поредици от епизоди, посветени на виното, други напитки и храната.

Главните цели на авторите са популяризиране на българското вино и труда на винопроизводителите, повишаване на културата на хранене и пиене, промотиране на висококачествени напитки и хранителни продукти.

Диалозите между водещите Джулия и Коко съчетават експертност, непринуденост, хумор, импровизации. Така, освен информация, двамата поднасят на зрителите интелигентно и приятно забавление.

В запазена марка бързо се превърнаха и връзките, които водещите правят, между темите в епизодите и музиката. Това обяснява и препратката към rock’n’roll в името на предаването.
Първите няколко епизода за интернет вече са в YouTube канала на Vin’N’Bar, който носи името на проекта и за който можете да се абонирате. В ход е подготовката на тв поредица със същото име.

Подобни статии