Jarava Winery
Lozenitsa Estate

Vin’N’Bar: Братя Ванкови от изба Одесос

Vin’N’Bar: Братя Ванкови от изба Одесос

Джулия Костадинова и Коко Стойнов представят в този епизод на поредицата си Vin’N’Bar една млада българска изба, която направи бърз пробив във винения бизнес – варненската “Одесос”. Освен среща със собствениците Владислав и Георги Ванкови, водещите предлагат и дегустация на първия бутилиран продукт, пуснат на пазара от братята – каберне фран 2019.

Vin’N’Bar е медиен проект на Юлия Костадинова – журналист и винен експерт, и Никола Стойнов – журналист и винен любител. Включва производството и излъчването в интернет и по телевизията на поредици от епизоди, посветени на виното, други напитки и храната.

Главните цели на авторите са популяризиране на българското вино и труда на винопроизводителите, повишаване на културата на хранене и пиене, промотиране на висококачествени напитки и хранителни продукти.

Диалозите между водещите Джулия и Коко съчетават експертност, непринуденост, хумор, импровизации. Така, освен информация, двамата поднасят на зрителите интелигентно и приятно забавление.

В запазена марка бързо се превърнаха и връзките, които водещите правят, между темите в епизодите и музиката. Това обяснява и препратката към rock’n’roll в името на предаването.
Първите няколко епизода за интернет вече са в YouTube канала на Vin’N’Bar, който носи името на проекта и за който можете да се абонирате. В ход е подготовката на тв поредица със същото име.

4.7/5.0 Article rating
3 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии