Jarava Winery

Uncorked 2020

Uncorked 2020

Илия работи във магазин за вино и в местния ресторант за барбекю на семейството си, където работят и баща му Луис и майка му Силвия. Бащата очаква някой ден Илия да поеме бизнеса, но той не се интересува.

На среща с неговата приятелка Таня, Илия разказва за това как се е заинтересувал от виното и изразява стремежа си да стане майстор-сомелиер. Таня го насърчава да преследва мечтата си. Илия се явява на приемен изпит за магистърската програма за сомелиери, и го взима успешно.

Класът е поканен на програма за обмен в Париж, но Илия осъзнава, че няма да може да си го позволи. Негов съученик който е следвал в  Харвард се съгласява да си поделят разноските и Илия и семейството му събират останалите пари от които се нуждае. Докато е в Париж, той научава за диагнозата рак на майка си, но тя му казва да остане във Франция.

Силвия умира, а той се връща у дома за погребението. Започва да пропуска класове по програмата си за сомелиери, за да помогне на баща си в семейния ресторант. В крайна сметка Илия е принуден да се оттегли от програмата.

Луис отстъпва и заедно с Таня помага на Илия да учи за магистърския изпит за сомелиери. Той се явява на изпита си и по-късно разбира, че не е издържал. Връща се към двете си работни места. След  време се включва отново в програмата за сомелиери.

https://www.youtube.com/watch?v=XKKB1n8JLYg

Линк към торент файла, който може да изтеглите от ТУК в него ще намерите субтитри на 28 езика, без български естествено.

Забележка: От Winebg.info не сме публикували въпросния файл и не носим отговорност за съдържанието му, преди да изтеглите сканирайте с антивирусна програма, макар, че при нас нямаше проблеми.

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии