Uncorked 2020

Uncorked 2020
👍 Допада ли ви тази публикация?
  • 😊 Страхотно (0%)
  • 😏 Интересно (0%)
  • 🤓 Полезно (0%)
  • 😏 Става (0%)
  • 😕 Скучно.. (0%)

Илия работи във магазин за вино и в местния ресторант за барбекю на семейството си, където работят и баща му Луис и майка му Силвия. Бащата очаква някой ден Илия да поеме бизнеса, но той не се интересува.

На среща с неговата приятелка Таня, Илия разказва за това как се е заинтересувал от виното и изразява стремежа си да стане майстор-сомелиер. Таня го насърчава да преследва мечтата си. Илия се явява на приемен изпит за магистърската програма за сомелиери, и го взима успешно.

Класът е поканен на програма за обмен в Париж, но Илия осъзнава, че няма да може да си го позволи. Негов съученик който е следвал в  Харвард се съгласява да си поделят разноските и Илия и семейството му събират останалите пари от които се нуждае. Докато е в Париж, той научава за диагнозата рак на майка си, но тя му казва да остане във Франция.

Силвия умира, а той се връща у дома за погребението. Започва да пропуска класове по програмата си за сомелиери, за да помогне на баща си в семейния ресторант. В крайна сметка Илия е принуден да се оттегли от програмата.

Луис отстъпва и заедно с Таня помага на Илия да учи за магистърския изпит за сомелиери. Той се явява на изпита си и по-късно разбира, че не е издържал. Връща се към двете си работни места. След  време се включва отново в програмата за сомелиери.

Линк към торент файла, който може да изтеглите от ТУК в него ще намерите субтитри на 28 езика, без български естествено.

Забележка: От Winebg.info не сме публикували въпросния файл и не носим отговорност за съдържанието му, преди да изтеглите сканирайте с антивирусна програма, макар, че при нас нямаше проблеми.

Подобни статии