Jarava Winery

Midalidare Rock In The Wine Valley завръща

Midalidare Rock In The Wine Valley завръща

Второто издание на фестивала в долината на виното ще е на 17, 18 и 19 юли 2020-а година

През 2017 г. се проведе първото издание на Midalidare Rock, което събра на една сцена знакови имена от света на рок музиката. Dee Snider от Twisted Sister, Gotthard, Doro Pesch и Dirkschneider бяха сред имената, които отбелязаха началото на фестивала в долината на виното. В продължение на три дни над 7 000 души откриха, че качествения рок може да върви в добра комбинация с чаша хубаво вино. „Midalidare Rock е повече от фестивал, това е приключение за цялото семейство и приятели. Най-радостното за нас е, че коментарите след първото издание са, че ни припознават като място, на което освен качествен рок, можеш да се забавляваш сред природата, да срещнеш нови приятели и да усетиш една различна енергия. Работим така, че с второто издание да надградим всичко до момента. Очаква ни един наистина силен фестивал“, споделя Александър Алексиев, управител на изба Мидалидаре.

Веднага след края на фестивала през 2017 г., Мидалидаре стартира мащабния си проект за изграждане на изба за пенливо вино, което беше и причината за отлагане на фестивала във времето, докато строежът не бъде завършен. „Получихме страхотни отзиви от първото издание – хората бяха впечатлени от цялостното преживяване, което получиха. Мога най-отговорно да заявя, че за мен като организатор, това е най-добрия фестивал в България, от гледна точка на организация, локация и всичко онова, което влагаме в думата „фестивал“. У нас се наложи мнението, че като събереш групи в няколко поредни дни и имаш фестивал, а групите са само основата на всичко останало. Именно това постигаме с Midalidare Rock, хората се вълнуват кога ще има ново издание, а не само кои ще са групите, а това е най-голямото признание, особено след като ни се наложи да вземем трудното решение да прекъснем фестивала докато има строеж – когато си показал на хората нещо хубаво, си длъжен да държиш и качваш нивото, а не да правиш компромиси на всяка цена“, разказва Алекси Калев, от Bulgarian Live Music, ангажирани с организацията на фестивала.

Второто издание на Midalidare Rock  ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Първите 500 тридневни билета влизат в продажба днес в мрежата на Eventim. Те ще са на ексклузивната цена от 80 лева, след обявяването на първия хедлайнер цената на билетите ще стане 100 лева.

Минимум 3 500 запалени фенове на рок музиката са посетили село Могилово на първия рок-фестивал през 2017, организиран от винарската изба Мидалидаре Естейт в партньорствос Bulgarian Live Music. По думите на организаторите това е бройката само на хората, които са закупили предварително билети за трите дни на проявата. А по не официални данни посетителите са били близо 5000.

„Rock In The Wine Valley“ е прекрасен повод да съчетаете хубава музика и качественото виното като разгледате избата и се запознаете с процеса на правене на правене и стареене. Винената разходка „Пътят на виното“, ще може също така да  посетите музея на виното и да участвате в специално създадени разнообразни атракции.

Повече информация: www.midalidare.bg

5.0/5.0 Article rating
1 Review
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии