Lozenitsa Estate

Hipster Negroamaro 2021 – Ferro 13

Hipster Negroamaro 2021 – Ferro 13

Реколта: 2021
Сорт: Негроамаро / Negroamaro – (прочети повече за сорта)
Алкохолно съдържание: 12 % об.

От производителя

За мен
Аз съм алтер егото на Габриеле Стринга, творецът на групата. Аз съм синтез на миналото и бъдещето, израз на международно течение, избрало брадите и мустаците като свои определящи символи.

Място на раждане
Крайбрежието на Салентин, южно от Бриндизи, на 80 метра надморска височина. Гроздоберът е между края на септември и началото на октомври. Алкохолно съдържание: 13%.

Винификация
Използвам редица източници и ги обединявам в хармония. Брането на гроздето се извършва на етапи. Първият е на върха на ароматната зрялост, за да се гарантира целостта и представителността на тероара. Второто бране е след продължително узряване на гроздето. Процесът на винификация се извършва отделно за всяка беритба. След като тези две части се смесят, виното отлежава месец, преди да бъде бутилирано.

Характер и стил
Аз съм смесица от традиции и култури. Моят стил лесно съчетава тениски, кецове и шапка с перфектните ми мустаци. Мога да бъда открит и загадъчен едновременно, букетът ми е сложен, припомняйки червени плодове и нотки на пипер и подправки.

От winebg.info
Характеристики:
Средно интензивен, тъмно гранатов цвят с виолетови нюанси по ръба. Сложни аромати между пикантни и сладки нотки се преплитат в комбинация с касис, боровинки, почва и бял пипер. Тялото е средно с изявени киселини и стопени танини, които придават на виното енергична елегантност. Продължителен финал с пикантно, леко нагарчащ послевкус.
Чудесно, стилно вино!

От къде да купите: Виното е налично в 

Hipster Negroamaro 2021 - Ferro 13

Hipster Negroamaro 2021 - Ferro 13 Hipster Negroamaro 2021 - Ferro 13

Храна: Зеленчуци на скара или плоча, агнешко/ярешко месо на скара, фурна или задушено, свинско, пикантни наденички, кавърма, гулаш с месо, рагу, пица, колбаси, ястия с кайма / кюфтета в було и сирена.

Ferro 13Повече за FERRO 13
Facebook FERRO 13

5.0/5.0 Article rating
6 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии