Jarava Winery

Hacker Sangiovese Toscana 2021 – Ferro 13

Hacker Sangiovese Toscana 2021 – Ferro 13

Реколта: 2021
Сорт: Санджовезе/Sangiovese
Алкохолно съдържание: 13,5 % об.

Ferro13 е нетипична винарна, дело на съмишленици, събрани от силната си страст към виното и творчеството. Alberto е космополит, винаги усмихнат, винен ентусиаст с мисия да служи на клиентите. Federico, иновативен, упорит и целенасочен, мечтаещ за Совиньон в прозрачна бутилка. Marco – експерт в производството на качествени вина, Gabriele – социален хипстър, за когото виното се пие само в компания и Alberto – енергичен познавач с фино небце и богата винена култура. Всяко вино от Ferro13 си има история и представя хората и красотата на италианското вино от Северна до Южна Италия.

Характер и стил
Хакерът е Санджовезе от сърцето на Тоскана. Лозята са скрити между хълмовете на Кианти в Греве. Гроздето от всеки парцел се винифицира поотделно преди да се купажира.

От winebg.info
Характеристики:
Средно интензивен тъмно гранатовочервен цвят. Комплексен нос с известна пикантност,  черни сладки плодове, сушено месо и сухи подправки. Средно, свежо и живо тяло, пикантно, с приятен финал и спомен за сушени плодове.

От къде да купите: Виното е налично в 

Hacker Sangiovese Toscana 2021 - Ferro 13

Hacker Sangiovese Toscana 2021 - Ferro 13 Hacker Sangiovese Toscana 2021 - Ferro 13

 

Храна: Зеленчуци на скара или плоча, агнешко/ярешко месо на скара, фурна или задушено, свинско, пикантни наденички, кавърма, гулаш с месо, рагу, пица, колбаси, ястия с кайма / кюфтета в було и сирена.

Ferro 13Повече за FERRO 13
Facebook FERRO 13

5.0/5.0 Article rating
3 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии