Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Wine & Spirits Show 2021

13 май-12:00 - 15 май-19:00

Wine & Spirits Show Sofia е първото бизнес изложение за вино, високоалкохолни напитки, бира и крафт напитки, което ще обхване сектора в неговата цялост, ще се проведе от 13 до 15 май 2021 г. в Интер Експо Център в София.
Wine & Spirits Show събира значима и представителна част производители, вносители и търговци на вино, високоалкохолни напитки и бира и привлича реални бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери – накратко всички професионалисти в този обширен бранш.
Портфолиото на Wine & Spirits Show SHOW обхваща вино и бира, а също водка, уиски, коняк, джин, анасонови напитки и други качествени алкохолни дестилати – както продукти на индустрията, така и премиумни крафт и арт напитки във всяка една категория. Напитките ще могат да бъдат дегустирани и дискутирани на щандовете на изложителите.
Освен за бизнеса, в това свое първо издание Wine & Spirits Show е привлекателно събитие и за любители на качествените напитки, за виноценители и за всички хора с интерес към света на добрите вкусове.
Wine & Spirits Show ще предлага и богата зона Food Park – с висококачествено кафе, разнообразна вкусна храна и условия за отмора и разговори.
👉 Кога? 1️⃣3️⃣ – 1️⃣5️⃣ май
👉 Къде? Интер Експо Център
🎫 Билети 👉 https://bit.ly/3axQC1D

Детайли

Начало:
13 май-12:00
Край:
15 май-19:00
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, ,
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/457928842143206/

Място

Inter expo Center
София, Интер Експо Център
София, 1000 България
+ Google Map

Организатор

DiVino
Уебсайт:
https://divino.bg/