Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Международно изложение ВИНАРИЯ – Пловдив

19 февруари - 23 февруари

Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“ се утвърди като най-престижното изложение за бранша в Източна Европа. Тя е върхово събитие за винената индустрия в България със своя модерен подход за представяне на технологии, оборудване и продукти.

Организира се съвместно с Националната лозаро-винарска камара (НЛВК) и се провежда под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите.

„Винария 2019“ накратко

  • Изложители – 133 от 11 държави
  • Посетители – над 42 000 от България и Европа
  • Медийно отразяване –  над 350 публикации в различен тип медии

 (Обобщаваща информация за „Винария 2019“)

Всички ключови фактори на едно място

  • Технологична зона – пътят на виното от лозята до оборудването за преработка и съхранение в една впечатляваща панорама на индустриалните иновации
  • Град на виното и деликатесите – най-значимата сцена за премиери на нови колекции вина, спиртни напитки,  храни и деликатеси пред специалисти и потребители
  • Дегустации и майсторски класове – повече знания и умения за разгадаване на магията на виното и за неговото предлагане
  • Уникална атмосфера –  предпочитана дестинация за професионалисти и ценители, привличаща средно над 45 000 посетители от България и Европа

Мрежа за развитие

28-ото издание на „Винария“ отново събира заедно представители на бизнеса от различни сектори на лозарството и винарството. Така се създава платформа за  взаимодействие между тях, чрез която могат да разширят своето присъствие на пазарите.

Градът на виното и деликатесите

Той стана емблематично място за представяне на производители и търговци от винената и хранителната индустрия, кръстопът на вкусове и наслади, присъщи на елегантния стил на живот.  Предлага зони за експозиции, за демонстрации, презентации и майсторски класове, Гурме салон, кътове за отдих, винен бутик.

Магията на виното и кулинарията разкрива своето очарование в атрактивна среда и завладяваща атмосфера, които привличат десетки хиляди посетители  от България и Европа.

Детайли

Начало:
19 февруари
Край:
23 февруари
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
Уебсайт:
http://www.fair.bg/bg/event/2020/vinariia-2020

Място

Пловдив
Пловдив, България
Уебсайт:
http://www.fair.bg/bg/event/2020/vinariia-2020