Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Августиада 2020 – 9ти Фестивал на виното и културното наследство

25.09.2020 - 27.09.2020

📣Търговско-промишлена палата – Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора, ви канят да станете част от уникалния Фестивал на виното и културното наследство Августиада.

📌Той ще се проведе за девета поредна година от 25 до 27 септември 2020 г. в Стара Загора, на открито, на Античния форум и на други места в града – вижте програмата.

🎯Защо да участвате?

* Всяка година в Стара Загора си дават среща най-добрите изби на България, интересни и нови кулинарни продукти правят своята премиера на Августиада.

* Всяка година международното участие се засилва с традиционно участие на винарски изби от Балканските страни.

* В последните години винената и кулинарната култура в България бележат впечатляващо развитие и събития от такъв характер се радват на огромен интерес. Форумът в Стара Загора, с неговата уникалност и неповторима атмосфера, се очертава като водещ във винения календар на България с голям потенциал за привличане на международен интерес.

* Сред участниците и гостите ще бъдат представители на винопроизводството, хранителния бранш с акцент върху гурме сектора, хотелиерския и ресторантьорски бизнес, индустриалния сектор, държавни институции и много други гости и ценители на виното и кулинарията.

* Събитието предизвиква широко общо и специализирано регионално и национално медийно отразяване.

📌И още …

* 🇫🇷 ФРАНЦИЯ, ще бъде международен акцент на Августиада 2020.

* По време на фестивала ще се проведат уникални майсторски класове.

* Форумът ще бъде съпроводен с богата и разнообразна културна програма с участието на Държавна опера Стара Загора и други музикални състави.

* Ще бъде избрана 👑 ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА👑, като посланик на Фестивала.

* Духът на Августиада можете да почувствате на сайта на форума www.avgustiada.com с богата информация и видео материали от предишните му издания.

За контакти: 0885 731 331; niforou@oinorama.com
Билети: 5 лв. за един ден

Детайли

Начало:
25.09.2020
Край:
27.09.2020
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/312708666548268/

Място

Стара Загора
Стара Загора, България + Google Map
Уебсайт:
https://www.avgustiada.com/