Electo Selection Cabernet Sauvignon 2012 Вила Любимец

Electo Selection Cabernet Sauvignon 2012 Вила Любимец

Жив рубинено – червен цвят. Носът е елегантен и пикантен с нотки на сладки подправки, черни плодове, землисти нотки, какао и масло. Меко, сочно, обло и хармонично тяло и дълъг пикантен финал.