DiVino.Taste 2021 е жива витрина на българското вино

DiVino.Taste 2021 е жива витрина на българското вино
👍 Допада ли ви тази публикация?
  • 😊 Страхотно (0%)
  • 😏 Интересно (0%)
  • 🤓 Полезно (0%)
  • 😏 Става (0%)
  • 😕 Скучно.. (0%)

Едва три дни остават до началото на 10-ото юбилейно издание на DiVino.Taste и вече работи новото мобилно приложение, създадено специално за изложението-дегустация.

Най-големият форум на българското вино събира в зала 4 на Интер Експо Център София близо 450 най-нови и интересни български вина на 65 винарни от цялата ни страна. Празнуваме българското вино от 19 до 21 ноември – петък, събота и неделя!

На DiVino.Taste може да дегустирате, да изучавате и откривате великолепни български вина – повечето от тях са представени лично от своите създатели. Българското вино никога не е било на толкова високо ниво като качество, стилово разнообразие и принадлежност към мястото на произход. Затова една жива витрина на родното винарство, каквато е DiVino.Taste, е привлекателна за много широк диапазон от хора – от професионалисти, през ценители, до многобройните винолюбители, на които форумът дава възможност да се ориентират сред стотиците брандове и да открият „своите“ любими вина.

Като Ваш ценен помощник се явява новото мобилно приложение DiVino.Taste, което работи официално от 16 ноември, вторник и за което вече има много позитивни отзиви. Приложението DiVino.Taste може да бъде изтеглено от Google Play Магазин за Android и от App Store – за iPhone.

То съдържа всичките близо 450 вина, които ще бъдат представени на изложението. Ап-ът е двуезичен – на български и на английски език. С него се работи лесно, интуитивно, а и приложението спестява природните ресурси, нужни за отпечатване на книжки.

Винарските изби, заедно с вината им и номера на щанда, са организирани както по региони и по азбучен ред в рамките на всеки регион, така и само по азбучен ред. Приложението позволява да си водите бележки за всяко вино и да давате оценки. С един клик се отбелязват вината, които особено много сте харесали (любими), а после всички любими вина са организирани в строен списък със запазени оценки и бележки.

В приложението ще намерите и карта-схема на изложението!

Предимството е, че още днес може да прегледате винената листа на DiVino.Taste и да си планирате какво да опитате.

Посетете DiVino.Taste, открийте най-качествени български вина и се заредете с енергията, която те са събрали в себе си! DiVino.Taste 2021 е VTR събитие.

Носете си ковид сертификатите и най-откривателското си настроение!

Билети на Vintageclub.bg, както и в Eventim.bg, Bilet,bg, Epaygo.bg, а също и на мястото на събитието.

Свалете на телефона си приложението DiVino.Taste!

На сайта на изложението taste.divino.bg също може да видите кои са изложителите на DiVino.Taste 2021, вината, които представят и работното време на изложението.

 

Подобни статии