Jarava Winery
Lozenitsa Estate

DiVino.Taste 2021 е жива витрина на българското вино

DiVino.Taste 2021 е жива витрина на българското вино

Едва три дни остават до началото на 10-ото юбилейно издание на DiVino.Taste и вече работи новото мобилно приложение, създадено специално за изложението-дегустация.

Най-големият форум на българското вино събира в зала 4 на Интер Експо Център София близо 450 най-нови и интересни български вина на 65 винарни от цялата ни страна. Празнуваме българското вино от 19 до 21 ноември – петък, събота и неделя!

На DiVino.Taste може да дегустирате, да изучавате и откривате великолепни български вина – повечето от тях са представени лично от своите създатели. Българското вино никога не е било на толкова високо ниво като качество, стилово разнообразие и принадлежност към мястото на произход. Затова една жива витрина на родното винарство, каквато е DiVino.Taste, е привлекателна за много широк диапазон от хора – от професионалисти, през ценители, до многобройните винолюбители, на които форумът дава възможност да се ориентират сред стотиците брандове и да открият „своите“ любими вина.

Като Ваш ценен помощник се явява новото мобилно приложение DiVino.Taste, което работи официално от 16 ноември, вторник и за което вече има много позитивни отзиви. Приложението DiVino.Taste може да бъде изтеглено от Google Play Магазин за Android и от App Store – за iPhone.

То съдържа всичките близо 450 вина, които ще бъдат представени на изложението. Ап-ът е двуезичен – на български и на английски език. С него се работи лесно, интуитивно, а и приложението спестява природните ресурси, нужни за отпечатване на книжки.

Винарските изби, заедно с вината им и номера на щанда, са организирани както по региони и по азбучен ред в рамките на всеки регион, така и само по азбучен ред. Приложението позволява да си водите бележки за всяко вино и да давате оценки. С един клик се отбелязват вината, които особено много сте харесали (любими), а после всички любими вина са организирани в строен списък със запазени оценки и бележки.

В приложението ще намерите и карта-схема на изложението!

Предимството е, че още днес може да прегледате винената листа на DiVino.Taste и да си планирате какво да опитате.

Посетете DiVino.Taste, открийте най-качествени български вина и се заредете с енергията, която те са събрали в себе си! DiVino.Taste 2021 е VTR събитие.

Носете си ковид сертификатите и най-откривателското си настроение!

Билети на Vintageclub.bg, както и в Eventim.bg, Bilet,bg, Epaygo.bg, а също и на мястото на събитието.

Свалете на телефона си приложението DiVino.Taste!

На сайта на изложението taste.divino.bg също може да видите кои са изложителите на DiVino.Taste 2021, вината, които представят и работното време на изложението.

 

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии