Jarava Winery

DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното

DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното

С този обнадеждаващ роден празник и с мартеничките из цяла България се появи също толкова обнадеждаващото четвърто издание на DiVino Guide Българските вина. Дори само простичкият факт, че в него са представени над 400 вина от 90 изби, вдъхва надежда за добрата орис на българското вино.

В доста изчерпателния справочник за 2016 г. българските изби са подредени според географското им положение, което ги поставя в 8 винени региона – Северозападна България, Дунавска равнина, Черноморие, Розова долина, Сакар, Източна Тракия, Западна Тракия и Долината на Струма. На същия принцип избите се представят и на най-големия форум на българското вино – DiVino.Taste, който тази година ще се проведе на 18, 19 и 20 ноември.

DiVino Guide Българските вина е полезният резултат на едногодишната работа на екипа от дегустатори, координатори и редактори на DiVino, които през всичките 12 месеца непрекъснато събираха информация и винени проби и оценяваха вина, за да може българските, а също и чуждите (защото гидът е едновременно и на български, и на английски език) ценители на виното, да получат достоверни и актуални сведения за съвременното състояние на родното винопроизводство.
В справочника е публикувана и DiVino Топ 50 – класацията на 50-те най-добри български вина за 2015 според DiVino, чиято цел е да покаже водещите тенденции в удивителното тероарно и стилово разнообразие на българското вино.
DiVino Guide Българските вина ще намерите в:
• книжарници: Сиела, Booktrading, Хеликон, Orange center, Приятели
• магазини за вино и алкохол: Orenda, Vino Mundus, магазин Вина и деликатеси
• гурме магазини: Хляб и сирене за приятели, Бахара
• заведения: Grape Central
• бензиностанции: Лукойл
Очаквайте скоро DiVino Guide Българските вина и в други места близо до вас!
Купете DiVino Guide Българските вина с отстъпка и безплатна доставка

Източник: divino.bg

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии