DIVINO Guide Българските вина 2013 е вече на пазара

DIVINO Guide Българските вина 2013 е вече на пазара
👍 Допада ли ви тази публикация?
  • 😊 Страхотно (0%)
  • 😏 Интересно (0%)
  • 🤓 Полезно (0%)
  • 😏 Става (0%)
  • 😕 Скучно.. (0%)

Първото издание на DIVINO Guide Българските вина е вече факт!

В него ще откриете рейтинги и оценки на над 450 вина от близо 70 български изби, заедно с актуална информация и контакти на повечето от българските производители.

 

Изданието е резултат от целогодишната ни работа като винени професионалисти, които следят максимално отблизо българското вино. Затова вярваме, че DIVINO Guide е един сравнително изчерпателен преглед на пазарната ситуация в момента, заяви Любомир Бояджиев, редактор на първото издание. Надяваме се да бъдем от полза на всички почитатели на нашите чудесни вина“.

„Обхванали сме всички пазарни и качествени категории. Вината са представени със съответния DiVino рейтинг, оценка, актуалната реколта и ориентировъчна цена, споделя и Юлия Костадинова, която е част от авторския екип. DIVINO Guide Българските вина 2013 разделя страната на осем винени района, които ние смятаме, че отразяват почвено-климатичните характеристики на различните зони в страната. Освен това, те са отправна точка за по-лесно ориентиране, а в бъдеще – може би и за по-сериозно развитие на винения туризъм“.

DiVino Guide Българските вина може да намерите в следните обекти

Източник: www.divino.bg

Подобни статии