Jarava Winery

DIVINO Guide Българските вина 2013 е вече на пазара

DIVINO Guide Българските вина 2013 е вече на пазара

Първото издание на DIVINO Guide Българските вина е вече факт!

В него ще откриете рейтинги и оценки на над 450 вина от близо 70 български изби, заедно с актуална информация и контакти на повечето от българските производители.

 

Изданието е резултат от целогодишната ни работа като винени професионалисти, които следят максимално отблизо българското вино. Затова вярваме, че DIVINO Guide е един сравнително изчерпателен преглед на пазарната ситуация в момента, заяви Любомир Бояджиев, редактор на първото издание. Надяваме се да бъдем от полза на всички почитатели на нашите чудесни вина“.

„Обхванали сме всички пазарни и качествени категории. Вината са представени със съответния DiVino рейтинг, оценка, актуалната реколта и ориентировъчна цена, споделя и Юлия Костадинова, която е част от авторския екип. DIVINO Guide Българските вина 2013 разделя страната на осем винени района, които ние смятаме, че отразяват почвено-климатичните характеристики на различните зони в страната. Освен това, те са отправна точка за по-лесно ориентиране, а в бъдеще – може би и за по-сериозно развитие на винения туризъм“.

DiVino Guide Българските вина може да намерите в следните обекти

Източник: www.divino.bg

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии