11 от най-добрите вина на знаменитости

11 от най-добрите вина на знаменитости
👍 Допада ли ви тази публикация?
  • 😊 Страхотно (0%)
  • 😏 Интересно (0%)
  • 🤓 Полезно (0%)
  • 😏 Става (0%)
  • 😕 Скучно.. (0%)

През последните години знаменитостите правят много популярни набези във винения бизнес. Актьори, режисьори, музиканти и бивши професионални спортисти са сред многобройните влизащи във винопроизводството.

За да определи най-доброто от партидата, VinePair дегустираха над 25 вина от цял ​​свят. Те ограничават включването в крайното класиране до тези вина, които са широко достъпни за дегустацията или са готови за предстоящо издаване. Поставят и лимит за едно вино на марка.

Абонирайте се за нашия редовен бюлетин и ще бъдете информирани за всички новости…

Loading

Ето 11-те от любимите им вина на знаменитости, разделени по категории.

Бяло вино

INVIVO X, SARAH JESSICA PARKER SAUVIGNON BLANC, 2019
Сара Джесика Паркър

Стартирайки през септември 2019 г., този Марлборо Совиньон Блан е чудесен пример защо категорията е толкова успешна през последните години. Виното има интензивни тропически плодови аромати, включително манго, гуава и ананасова кора, както и черен пипер. Най-добре се наслаждавате на когато е охладено, докато гледате повторения на „Сексът и градът“.
Средна цена: 19 долара.

 

 

 

 

ERNIE ELS ‘BIG EASY’ CHENIN BLANC, 2018
Ърни Елс

Като професионален голфър, Ърни Елс си спечели прозвището „The Big Easy“ за добрия си замах и точен мерник. Неговият южноафрикански Шенин Блан е наистина в добра форма и е приятен за пиен,  13 процента алкохолно съдържание и атрактивни плодови аромати по небцето.
Средна цена: 13 долара.

 

 

 

 

Розе

STUDIO BY MIRAVAL, 2018
Анджелина Джоли и Брат Пит

Едно от любимите вина на VinePair в този списък е това достъпно розе с добра киселинност и смели червени плодови аромати. Още по-добре, виното ще ви струва по-малко от 20 долара и е достъпно практически навсякъде.
Средна цена: 19 долара.

 

 

 

 

 

CHÂTEAU MARGÜI COTEAUX VAROIS EN PROVENCE ROSÉ, 2018
Джордж Лукас

Въпреки че е едно от най-бледите розета, на което се натъкват, този характер на виното свети ярко, когато се излее в чаша. Има интензивни флорални аромати и разкошно усещане. Живата киселинност ви кани да отпиете още една глътка, докато смелите му плодови аромати се задържат върху небцето.
Средна цена: 24 долара.

HAMPTON WATER LANGUEDOC ROSÉ, 2018
Джон Бон Джоуви

Подобно на песента „Живот на молитва“, розето Хамптън Уотър може да се превърне в щамповане на лятното. Купаж от Гренаж , Сензо и Мурведър, това вино има ярки червени плодови аромати, движеща киселинност и богат на минерален финал.
Средна цена: 21 долара.

 

 

 

 

PURSUED BY BEAR ‘BLUSHING BEAR’ ROSÉ, WASHINGTON, 2018
Кайл Маклоклан

Свежо и сухо розе от Columbia Valley AVA, щата Вашингтон, това елегантно вино предлага щедри порции плодови аромати и минерални нотки. „Сериозно“ розе с премиална цена, която да съвпада на качеството. Средна цена: 31 долара

 

 

 

 

 

Червено вино

TENUTA IL PALAGIO SISTER MOON, TOSCANA IGT, 2015
Стинг

Тази купаж от Санджовезе, Мерло и Каберне Совиньон има сушени билки и аромати на зрели плодове с по-свежи плодови аромати върху небцето. Танините на виното се чувстват млади, но са добре интегрирани и допълват освежаващата му киселинност. Страхотно вино.
Средна цена: 48 долара.

 

 

 

 

CHARLES WOODSON’S INTERCEPT PINOT NOIR, MONTEREY COUNTY, 2017
Чарлз Уудсън

Пино Ноар-а който се отглежда в окръг Монтерей, обикновено предлага тръпчив аромат на червени плодове и богати землисти нотки. Пуснато за продажба тази есен, това вино от отявления енофил и пенсиониран защитен гръб на Чарлз Уудсън, показва всички тези отличителни белези. Със средна цена под 20 долара, това е много добър избор  в категорията American Pinot Noir.
Средна цена: 18 долара.

 

 

 

Z. ALEXANDER BROWN UNCAGED CABERNET SAUVIGNON, NORTH COAST, 2017
Зак Браун

Пълен  и богат Каберне Совиньон от Северното крайбрежие на Калифорния, той е мек, плюшен и много достъпен. Добре балансираните танини и киселинността го правят чудесно вино за споделяне на масата за вечеря, докато нотките от черен плод и пиперливата подправка предлагат месо на скара като идеално допълнение.
Средна цена: 15 долара.

 

 

 

 

Пенливо вино

MOD SELECTION RESERVE, NON-VINTAGE
Дрейк

Това шампанско от Пино Мьоние, е живо и освежаващо. Блестящата бутилка наподобява скъпа кутия шоколадови бонбони, което означава, че може би не е за всеки. Но това е солидна бутилка вино, и ако искате да сте крак със своята знаменитост, купете това вино.
Средна цена: 300 долара.

 

 

 

 

LVE FRENCH SPARKLING ROSÉ, NON-VINTAGE
Джон Леджънд

В противоположния край на ценовия спектър идва тази фантастична бутилка с прекрасни френски балончета. Виното се произвежда с грозде, брано от цялата страна. То има добра киселинност, тръпчиво, обло и сочно небце.
Средна цена: 20 долара.

 

 

 

 

Източник: vinepair.com

Подобни статии