Jarava Winery

“1000 км около София”

“1000 км около София”

Ето ни и нас. В София и на 1000 км около нея. Ще пътешестваме в света на виното заедно. Ще бъде вълнуващо, защото на 1000 км около София е вълнуващо. Разтворете пергела на картата, нещо и начертайте идеална окръжност. Къде сме? В Италия, в Австрия, Словения, Унгария, България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Гърция, Турция, Македония!

Ще ви очакваме в новото ни място на улица “Ангел Кънчев “8, четвъртък от 19:00 в новия концептуален шoурум на Ибеко, за да ви разкажем за това вълнуващо пътешествие и за всичко, което сме решили да правим. Заедно! Защото само тогава нещата имат смисъл!

“1000 км около София” е съвместен проект на Янис Зоис и Галина Нифору, успешни по отделно всеки в своята сфера. Обединява ги идеята на Янис за създаване на бранда “1000 km around Sofia”, защото на 1000 км около София всички страни произвеждат чудесно вино, славят се с добрия си начин на живот и могат да предложат нови вина за българския пазар.

Повечето вина са награждавани с трофеи и медали от Балканския международен винен конкурс, но разбира се ще се представят и непознати вина от гореизброените страни.

“1000 км около София” не е просто вино в магазин; това е проект, който ще осигурява селекция и избор на вина, както за ХОРЕКА, така и за офиси и вино за вкъщи. На място могат да се опитват различни вина, а всяка седмица ще се представят тематично отделна страна, изба и регион. Ще се предлагат и изнесени презентации за фирми, ресторанти и винени любители, обучения и консултации. Могат да се поръчват и колекционни вина, които могат да бъдат доставени директно от избата – производител.

Домът на проекта се намира в София, на улица Ангел Кънчев 8, в новия концептуален шоурум на Ибеко, фирмата, която предлага всичко свързано с кафе, чай и вино.
Фирма Ибеко е официален вносител на системата за вино Le Verre de Vin на английската фирма Бермар, чрез която е възможно предлагането на вино на чаша за заведения и чрез която виното запазва всички свои качества след като е отворено за повече от 3 седмици.
С 50 000 инсталации в целия свят, системата предлага всяка година около 2 милиарда вино на чаша. 

За повече информация: 
Янис Зоис, [email protected], phone: 0898 559 906
Галина Нифору, [email protected], phone: 0885 731 331

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ