Jarava Winery

Винарските изби от региона на Мелник ви канят на Трифон Зарезан през 2019

Винарските изби от региона на Мелник ви канят на Трифон Зарезан през 2019

За трета поредна година, винарските изби от региона на Мелник ви канят да отпразнуваме заедно празника на лозарите и винарите Св. Трифон Зарезан.

От 14 до 17 февруари 2019г, Винарните от региона отварят вратите си за посетители! Очаквайте традиционно зарязване на лозята, турове на винарните, дегустации, фокус върху местната култура и фолклор и разбира се – местните вино и храна. Мисията на обединените винопроизводители от Мелнишко е да популяризират висококачественото вино от местни и международни сортове и възможностите за винен туризъм в региона на Мелник.

За улесниение на посетителите в региона сме създали картата Винени Маршрути Мелник, която може да се свали безплатно от villamelnik.com или  https://www.facebook.com/melnikwineroutes/. Тя  включва всички основни винени обекти плюс други туристически забележителности в региона – град Мелник, Сандански и Петрич, Роженски манастир, Рупите и Златолист, Хераклеа Синтика, Самуиловата крепост, спа и минерални бани, ресторанти и други.

Търсете повече подробности за програмата на всяка винарна през януари и февруари на техните официални страници както и на страницата на Винени Маршрути Мелник.

В „Дни на отворените врати 2019“ ще вземат участие следните винарски изби:

През уикендът 09-10.02.2019 се провежда  Фестивалът на Мелнишкото вино „Златен Грозд“ в гр. Мелник. Така че месец февруари е посветен на виното!  Всички инициативи се провеждат с подкрепата на общините Сандански и Петрич.

 

5.0/5.0 Article rating
3 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии