Jarava Winery
Lozenitsa Estate

Церемония и дегустация DiVino TOP 50 за 2022

Церемония и дегустация DiVino TOP 50 за 2022

Мястото на събитието е Hyatt Regency Sofia, Vasil Levski ballroom (София, пл. Васил Левски), датата – 11 март 2023, а началото е в 12:00 часа.

Вече 11 години дегустационният екип на DiVino определя DiVino TOP 50 на българските вина на базата на редовни дегустации през годината, които отразяват актуалната пазарна реалност във винения бранш у нас. Го­дишно се дегустират над 500 нови български вина.

Специалното събитие DiVino TOP 50 е първата по рода си отворена дегустация, на която ще може да опитате ВСИЧКИ най-добри 50 български вина за 2022 година, класирани от DiVino.

Събитието ще акцентира върху най-привлекателната и интересна страна на виното, върху способността му да предизвиква размисъл и да доставя удоволствие.

DiVino TOP 50 има за цел да демонстрира все по-високата класа на българското вино и да отрази бурното развитие, което претърпя винената култура в България през последните години.

Това е единствената възможност за ценители, професионалисти и винолюбители да опитат събрана на едно място пълната селекция от DIVINO TOP 50 на българските вина за 2022.

Повечето от дегустираните вина от TOP 50 ще могат да се купят от изградения за тази цел магазин на Casavino.

Гарантираме ви дегустации на вълнуващи вина, срещи със съмишленици и приятели, подходящи кулинарни предложения, предразполагаща атмосфера, елегантна музика – накратко, приятно и вдъхновяващо изживяване.

Създателите на класацията DiVino TOP 50 разказват

Вече за 12-а година DiVino оценява български вина, предоставени от производителите, класира ги и оформя селекцията TOP 50 – 50 великолепни вина, които горещо ви препоръчваме. Тазгодишната класация е на финалната права. Точно след седмица, на 11 март, ще се проведе празничната Дегустация & церемония за наградите на DiVino TOP 50.

Създателите на DiVino TOP 50, Емил Коралов и Юлия Костадинова, разказват за класацията.

 

 

А кои ще са призьорите във всяка от категориите? Вие първи може да разберете това и да опитате всички великолепни вина от DiVino TOP 50 на събитието, посветено на класацията: Дегустация & Церемония за наградите DiVino TOP 50.

Мястото на събитието:  хотел Hyatt Regency, София, пл. Васил Левски
Дата: 11 март 2023, от 12:00 до 21:00 часа
За билети моля вижте www.vintageclub.bgeventim.bgbilet.bgcasavino.bg и на място в магазините на Casavino и във винения бар Wine Generator на ул. Рачо Димчев 8 в столицата.
5.0/5.0 Article rating
6 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии