Jarava Winery

Хит в Дубай: Безалкохолно вино с 24-каратово злато

Хит в Дубай: Безалкохолно вино с 24-каратово злато

Дубай може да се похвали с най-високата сграда в света, там също така има писта за ски в мол, а полицията кара луксозни спортни автомобили като Lamborghini. Къде на друго място, освен там, човек би могъл да продава безалкохолно искрящо вино по 150 долара бутилката, на дъното, на която блещукат прашинки от 24-каратово злато?

Продажбата на подобен продукт е напълно логична за Дубай, емирство от Персийския залив свят, което привлича туристи с обещания за луксозен начин на живот. Или поне така казва пред Reuters Тони Коли, главен мениджър на Lootah Premium Foods, която разпространява виното. „Няма никаква друга причина във виното да има злато освен, че е забавно, фантастично и че това е точно в стила на Дубай,“ казва Коли в ресторант Bystro, където се продават бутилките.

Вижте още: 10 скъпи и уникални неща, които можете да видите само в Дубай Собственикът на Bystro Джош Бенсън започва да предлага бутилките преди няколко седмици. Като цяло ресторантът започва да предлага безалкохолни вина преди няколко месеца, а продажбите вървят добре. „За хората, които не употребяват алкохол, това е нещо по-добро, което могат да консумират с пържола, отколкото Pepsi,“ казва Бенсън. Виното се произвежда от Dismark Products, испанска компания, чиято марка Lussor включва най-различни червени бели безалкохолни вина. Гроздето идва от лозя в Испания, а при направата на виното се използва германска техника, която премахва алкохола.

Източник: Link

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ