Търсете брой 18 на DiVino Magazine!

Брой 18 на DiVino Magazine представя Топ 50 на българските вина, според екипа на DiVino. DiVino Топ 50 се публикува за четвърта година и представлява не просто класация, а списък с най-добрите за нас вина през изминалата година, които искаме да отличим. На страниците на списанието ще можете да се запознаете и с хората, създали вината от Топ 10.

Новият брой на DiVino Magazine остава на гребена на вълната с обиколка из може би най-прочутия винарски район в света. Освен по популярност, Бордо води и по площта на лозята си. Това е най-голямата област за вина с контролирано наименование за произход. В днешно време всеки четири от пет бутилки в Бордо са с червено вино, а средната годишна реколта възлиза на 6 милиона хектолитра!

Пътешествието с новия брой на DiVino Magazine продължава с белите вина на новия свят от реколта 2014. Миналата година се оказа една от най-лошите за винарите в Европа, но съвсем не така изглеждат нещата в южното полукълбо. Ще намерите и селекция на бели вина от Чили, Аржентина и Нова Зеландия, които присъстват на нашия пазар.

Брой 18 ви среща отново с едно познато лице – колоритния Йордан Дъбов, кафе експерт, дегустатор, консултант и единственият у нас лицензиран кафе-инструктор. Този път като автор в рубриката „Кафе” той повдига завесата към необятния свят на вълшебната напитка.

Оставаме в България и от страниците на DiVino Magazine представяме двама от най-изявените шеф-готвачи у нас – Милен Панев и Александър Иванчев от софийския ресторант Magus.

Тези и още интересни срещи ви очакват в новия брой на DiVino Magazine!

Подобни статии

 • 98
  Новият брой на DiVino Magazine показва защо винените конкурси са важни, но и защо никой от тях не може да даде абсолютната…
  Tags: на, и, от, в, с, брой, за, magazine, divino
 • 98
  Новият брой на DiVino Magazine представя една обширна тема, за която все повече се говори, но малко се знае. Никога…
  Tags: на, и, от, в, divino, брой, за, magazine, с
 • 97
  Новият брой на DiVino Magazine се спира на най-разпознаваемото и популярно бяло вино у нас – шардонето. Често то се сравнява с каберне…
  Tags: на, и, в, вина, divino, magazine, от, с, брой
 • 96
  Преобладаващият цвят в новия брой на DiVino Magazine е розово. Не само, защото е лято и сега се търси най-много…
  Tags: на, и, в, с, от, брой, divino, magazine
 • 96
  Новият брой на DiVino Magazine ви среща с цяло едно поколение в българското вино, което стои в началото на новото ни винопроизводство. Това…
  Tags: на, и, с, в, divino, magazine, от, брой