Търсете брой 18 на DiVino Magazine!

Търсете брой 18 на DiVino Magazine!

Брой 18 на DiVino Magazine представя Топ 50 на българските вина, според екипа на DiVino. DiVino Топ 50 се публикува за четвърта година и представлява не просто класация, а списък с най-добрите за нас вина през изминалата година, които искаме да отличим. На страниците на списанието ще можете да се запознаете и с хората, създали вината от Топ 10.

Новият брой на DiVino Magazine остава на гребена на вълната с обиколка из може би най-прочутия винарски район в света. Освен по популярност, Бордо води и по площта на лозята си. Това е най-голямата област за вина с контролирано наименование за произход. В днешно време всеки четири от пет бутилки в Бордо са с червено вино, а средната годишна реколта възлиза на 6 милиона хектолитра!

Пътешествието с новия брой на DiVino Magazine продължава с белите вина на новия свят от реколта 2014. Миналата година се оказа една от най-лошите за винарите в Европа, но съвсем не така изглеждат нещата в южното полукълбо. Ще намерите и селекция на бели вина от Чили, Аржентина и Нова Зеландия, които присъстват на нашия пазар.

Брой 18 ви среща отново с едно познато лице – колоритния Йордан Дъбов, кафе експерт, дегустатор, консултант и единственият у нас лицензиран кафе-инструктор. Този път като автор в рубриката „Кафе” той повдига завесата към необятния свят на вълшебната напитка.

Оставаме в България и от страниците на DiVino Magazine представяме двама от най-изявените шеф-готвачи у нас – Милен Панев и Александър Иванчев от софийския ресторант Magus.

Тези и още интересни срещи ви очакват в новия брой на DiVino Magazine!

Like
Love
XaXa
Wow
Neutral
Sad
Angry

Подобни статии