Jarava Winery

Третото издание на Discover.Vino World е вече в историята!

Третото издание на Discover.Vino World е вече в историята!

Близо 500 вина от цялата планета бяха представени по време на Discover.Vino World! Трето издание на изложението-дегустация се проведе на 10 и 11 май, в зала 6 на НДК. Многобройните посетители имаха възможността да се запознаят отблизо с огромното разнообразие на вина от целия свят, които присъстват на нашия пазар.

Едновременно с производители от традиционни винарски райони като Италия, Франция и Испания, Discover.Vino World представи и по-слабо познати дестинации като Молдова, Турция, Армения и Израел; дегустирахме изключителни вина, с каквито човек трудно би се срещнал на друго място. Двата дни на Discover.Vino World показаха, от една страна, че предлаганото у нас разнообразие на вкусове и стилове е действително на световно ниво, а от друга, че българската публика не изостава от световните тенденции.

 

И този път изложението стана повод за нови приятелства, а за приятната атмосфера допринесе и личното отношение на вносителите, които разказваха любопитни подробности за своите вина.

За първи път по време на Discover.Vino World беше обособена зона с ресторанти, които предлагаха вкусна храна, както за посетителите на изложението, така и за всички, които бяха избрали да прекарат времето си в парка около НДК. Посетителите в тази стрийт фууд зона се насладиха на предложенията от софийските Hamachi-ni, Mediterraneo и Jobo.

Посетителите на Discover.Vino World имаха възможност да се запознаят, опитат и закупят специално селектирани продукти и винени аксесоари от партньорите на DiVino. Водата за изложението беше осигурена от партньорите ни San Pellegrino § Acqua Panna – тясно свързани със света на виното и висшата кулинария.

И тази година официален магазин на Discover.Vino World беше Casavino, където се предлагаха вината от изложението.

И докато очакваме следващите събития, организирани от нас, вече са известни датите за четвъртото издание на Discover.Vino World – 24 и 25 април 2020 година!

За всички бъдещи инициативи на DiVino може да се информирате на https://www.divino.bg/

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии