Jarava Winery

Тече усилена съвместна подготовка по организацията на АГРА 2023

Тече усилена съвместна подготовка по организацията на АГРА 2023

Николай Митев, председател на асоциация АГРОТЕХ: Тече усилена съвместна подготовка по организацията на АГРА 2023

Томболи, награди и Street Food Fest ще изненадат посетителите на изложението от 21 до 25 февруари

Асоциация АГРОТЕХ отново е партньор на Международен панаир Пловдив в провеждането на форума, който е най-голямото икономическо събитие за агробизнес на Балканите. След успешното сътрудничество за АГРА 2022 коорганизаторите обещават още по-силно изложение непосредствено преди началото на земеделския сезон 2023.

„Предстоят над 30 премиери на технологии и продукти, като ще бъдат показани най-новите машини и услуги в аграрния бранш. Във фокуса на експозицията са последните постижения и иновации, които оформят прецизното земеделие. АГРА 2023 ще даде нужните решения за икономия чрез автоматизация, дигитализация и автономно управление във всички процеси в земеделието“, сподели председателят на АГРОТЕХ Николай Митев. От 21 до 25 февруари в Пловдив отново ще бъде показана едра земеделска техника, експонирана на закрито по световни стандарти в три панаирни палати.

Паралелно с деловата програма ще се проведе и Street Food Fest по инициатива на Асоциацията на производителите и вносителите на агротехника и технологии в България – АГРОТЕХ. По думите на г-н Митев наситена развлекателна програма и запомнящо се изживяване очакват всички посетители на изложението. Подбрани кухни и барове на колела от цялата страна ще пристигнат в Международен панаир Пловдив за АГРА 2023, за да приготвят вкусна храна и освежаващи напитки. Кулинарни специалисти ще разкрият пред посетителите тайните на автентичната българска кухня с традиционна скара и родопски специалитети. А за почитателите на чуждестранната кухня ще има вкусна американска, мексиканска и италианска храна. За любителите на коктейли ще има богат избор от авторски питиета. Предвидени са и множество томболи и изненади за децата, а за доброто настроение  ще се погрижат Георги Мамалев, Елица Тодорова трио, Петя Панева, Танцов театър „ПостАрт“, БГ Дуетът, Ансамбъл „Еподай“. Те ще забавляват гостите от открита сцена на феста, разположена до Палата №13.

Онлайн регистрация за безплатен вход: http://bit.ly/3QR2gc3

Пресцентър на Международен панаир Пловдив

5.0/5.0 Article rating
3 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии