Jarava Winery

С четири градски фестивала посрещаме Международния Ден на Мавруда 2023

С четири градски фестивала посрещаме Международния Ден на Мавруда 2023

Новата и по-богата селекция вина от местни сортове на Българска Асоциация на Винените Професионалисти BAWP ще гастролира, стартирайки от София, през Велико Търново, Варна и завършва своя славен път в Пловдив!

След изключителния успех на миналогодишните градски винени фестивали, 𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐖𝐢𝐧𝐞 𝐅𝐞𝐬𝐭 се завръщат в поредица от уикенди, изпълнени с винени емоции!
Тази година тематичните градски фестивали по случай Международен ден на мавруда / International Mavrud Day, ще бъдат двудневни и общо четири:
✅ 30.09-01.10.2023 – URBAN WINE FEST – Sofia 2023 в Ларгото на София.
✅ 07.10-08.10.2023 URBAN WINE FEST – Veliko Tarnovo 2023 в Хан Хаджи Николи / Hadji Nikoli Inn.
✅ 14.10-15.10.2023 URBAN WINE FEST – Varna 2023 в ReBonkers.
✅ 21.10-22.10.2023 URBAN WINE FEST – Plovdiv 2023 на новото фестивално пространство на Площад Централен.

С четири градски фестивала посрещаме Международния Ден на Мавруда 2023
Очаква ви винен бар с още по-богата селекция от български вина от местни и любими сортове, кулинарни изкушения и, разбира се, музика, добро настроение, позитивна атмосфера, приятели и нови запознанства.
Празнувайте с нас Международен ден на мавруда / International Mavrud Day! Открийте най-близкия винен обект до вас, в който вината от български местни сортове ще бъдат на фокус през месеца на българското вино в сайта www.mavrudday.com.
Международният ден на мавруда е инициатива на Българска Асоциация на Винените Професионалисти BAWP и се провежда под патронажа на Министъра на туризма, с официалната подкрепа на Министерство на туризма, Министерство на земеделието, Столична Община , Община Велико Търново и Община Пловдив.

#ПразнувамсБългарскоВино #urbanwinefest #bulgarinawine #internationamavrudday #mavrudday #visitplovdiv #visitsofia #visitvarna #visitvelikotarnovo #winefestivals #bulgariangrapevarieties

5.0/5.0 Article rating
7 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ