Lozenitsa Estate

С АГРА подкрепяме земеделието и агробизнеса

С АГРА подкрепяме земеделието и агробизнеса

Международното земеделско изложение АГРА се утвърди като най-мащабното събитие за агробизнес на Балканите. 31-вото му издание ще се проведе от 20 до 24 февруари в Пловдивския панаир заедно с международните изложби ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ. То съчетава най-високите постижения в науката и бизнеса с най-полезните практики за фермерите и специалистите. Обхваща всички сектори и направления на аграрната икономика.

Чрез организацията на АГРА Международен панаир Пловдив подкрепя устойчивото развитие на бизнес средата и фирмите в бранша. Изключително ценно в тази задача е партньорството с Асоциацията на производителите и вносителите на агротехника и технологии (АГРОТЕХ). Благодарение на това партньорство се реализира най-голямата експозиция на едра земеделска техника на закрито. Най-модерните технологии, машини и съоръжения за земеделие и животновъдство ще бъдат експонирани в пет палати. Към момента са наети и над 20 000 кв. м открити площи.

Международната изложба АГРА се наложи в специализираните среди като платформа за иновации, рационализации и нововъведения в земеделието. 31-вото издание ще отговори на най-високите очаквания за интересни новости. За първи път в рамките на АГРА 2024 посетителите ще видят специализирана експозиция на технологии и средства за съхранение, преработка и обработка на зърно, представени от компании лидери в бранша.

Зърнопроизводителите могат да се запознаят със системи и модели за вентилация на зърно в хоризонтални складове, изградена от телескопични тръби; система за мониторинг на температура на зърно в складове и силози; машина за охлаждане на зърно; машина за белене на слънчоглед; машини за обработка на ориз и оризова арпа; машини за почистване и калибриране на зърно. Специален акцент в експозицията е производството на енергия от ВЕИ в земеделските стопанства. В изложбеното пространство SPP EXPO / СПП ЕКСПО в Палата №13 фермерите ще разберат как да добавят стойност към реалното производство чрез последно поколение ВЕИ централи и модерни соларни активи. Добавената стойност създава устойчивост, акцентират изложителите на тези иновации.

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии