Jarava Winery

Род Смит, MW е отличен с титлата „Най-влиятелна винена личност на Балканите“ на 12-ото издание на Балканския Международен Винен Конкурс (BIWC) 2023

Род Смит, MW е отличен с титлата „Най-влиятелна винена личност на Балканите“ на 12-ото издание на Балканския Международен Винен Конкурс (BIWC) 2023

Балканският Международен Винен Конкурс (BIWC) с гордост обявява Род Смит, MW, за носител на престижната титла „Най-влиятелна винена личност на Балканите“ на 12-ото издание на конкурса. Тази престижна награда, присъждана на личности, които са направили забележителни приноси в света на виното, отличава изключителните постижения и експертиза на Род Смит в индустрията. В рамките на престижна гала вечеря, последвала след конкурса, Род бе отличен с това престижно признание, присъединявайки се към редиците на многоуважавани винени личности.

Род Смит, MW е отличен с титлата "Най-влиятелна винена личност на Балканите" на 12-ото издание на Балканския Международен Винен Конкурс (BIWC) 2023С кариера, продължаваща десетилетия, Род Смит се утвърди като водеща фигура в света на виното. Като Master of Wine, високо уважавана квалификация в областта, Род Смит проявява изключителни познания, страст и посветеност в занаята. Неговата неуморна ангажираност с разширяването на разбирането и оценката на вината му спечели заслужена репутация като влиятелна фигура в индустрията.

Експертизата на Род Смит се простира извън границите на Балканите, обхващайки широк спектър от винени региони в световен мащаб. Неговият голям опит и дълбоко разбиране за различни сортове грозде, тероари и техники за производство на вино са от съществено значение за насърчаването и повишаването на качеството и репутацията на вината от Балканския полуостров.

„С голяма радост отличаваме Род Смит, Master of Wine като ‘Най-влиятелна винена личност на Балканите’ на 12-ото издание на BIWC. Неговият голям принос в индустрията, заедно с обширните му познания и страст към балканските вина, влияят съществено на винопроизводството в региона. Експертизата и посветеността му служат като вдъхновение за професионалистите и любителите на виното.“ – казва г-жа Галина Нифору, директор на престижния винен конкурс.

Следващото събитие е предстоящият Балкански Международен Винен Фестивал от 15-ти до 17-ти юни в София. Гостите на фестивала могат да опитат широка селекция от наградени на конкурса вина от региона и да се потопят във фестивалната атмосфера с музика, изкуство и разнообразни кулинарни изкушения. Каним всички да се присъединят към нас в София за едно незабравимо празнуване на балканската винeна култура.

4.7/5.0 Article rating
3 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии