Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара

Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара
👍 Допада ли ви тази публикация?
  • 😊 Страхотно (0%)
  • 😏 Интересно (0%)
  • 🤓 Полезно (0%)
  • 😏 Става (0%)
  • 😕 Скучно.. (0%)

Имението Napa Valley на покойния комик Робин Уилямс се продаде за 18.1 млн. долара, след като години наред беше на пазара и след няколко корекции в цената. Къщата на покойния комик е построена в началото на 2000 г. и се намира в Напа, Калифорния.

Имотът първоначално беше пуснат на пазара през 2012 г. с цена от 35 милиона долара, а след това отново се продаваше през април на 2014 г. срещу 29.9 млн. долара.

Робин Уилямс се самоуби през август 2014 г. на 63-годишна възраст. След смъртта му цената на имота също беше намалена и в крайна сметка достигна 18.1 млн. долара.

Купувачите на имота, разположен на приблизително 650 декара, са френски винари, собственици на Château Pontet Canet. Семейството планира да прави вино от 18.4-декаровите лозя на имота, но не е ясно дали там ще бъде построена винарна.

Къщата, обзаведена в средиземноморски стил, предлага пет спални и шест бани. Те се разполагат на площ от 1860 км. м. Отвън гвоздеят е 65-метров инфинити басейн с изглед към околните хълмове. Имението има още тенис корт, конюшня, езерце за риболов и къща за гости.

Източник: profit.bg