Jarava Winery
Lozenitsa Estate

Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара

Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара

Имението Napa Valley на покойния комик Робин Уилямс се продаде за 18.1 млн. долара, след като години наред беше на пазара и след няколко корекции в цената. Къщата на покойния комик е построена в началото на 2000 г. и се намира в Напа, Калифорния.

Имотът първоначално беше пуснат на пазара през 2012 г. с цена от 35 милиона долара, а след това отново се продаваше през април на 2014 г. срещу 29.9 млн. долара.

Робин Уилямс се самоуби през август 2014 г. на 63-годишна възраст. След смъртта му цената на имота също беше намалена и в крайна сметка достигна 18.1 млн. долара.

Купувачите на имота, разположен на приблизително 650 декара, са френски винари, собственици на Château Pontet Canet. Семейството планира да прави вино от 18.4-декаровите лозя на имота, но не е ясно дали там ще бъде построена винарна.

Къщата, обзаведена в средиземноморски стил, предлага пет спални и шест бани. Те се разполагат на площ от 1860 км. м. Отвън гвоздеят е 65-метров инфинити басейн с изглед към околните хълмове. Имението има още тенис корт, конюшня, езерце за риболов и къща за гости.

Източник: profit.bg

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ