Jarava Winery

Премиери, нови продукти и акцент върху РОЗЕТО на WINE & SPIRITS FEST BURGAS 2020

Премиери, нови продукти и акцент върху РОЗЕТО на WINE & SPIRITS FEST BURGAS 2020

от 24 до 26 юли в Експозиционен център Флора, Морска градина – Бургас

Скоро започва новото седмо издание на най-значимото винено събитие за Южното Черноморие – Wine & Spirits Fest Burgas, което ще се проведе традиционно в края на юли от 24 до 26 2020 г.  в Експозиционен център Флора.

Посетителите на Wine & Spirits Fest Burgas ще могат да дегустират от изложените напитки, да договорят търговски условия за разпространение или да си закупят продукти на място на доставна цена.

През годините Wine & Spirits Fest Burgas се утвърди като форум, който насърчава към избор на качествени вина и спиртни напитки и изгражда критерии, по които потребителите да търсят и консумират най-доброто от българските и чуждестранните производители в бранша.

Престижът на родното винопроизводство ще защитават едни от най-утвърдените български производители: Бутикова винарна Zelanos, Винарна Черноморско злато, Вила Юстина, Винарна Todoroff, Винарна Братанови, Домейн Мараш, Вила Ямбол, New Bloom Winery, Винарска изба Едоардо Миролио, Винарна Свищов, Kubera.bg, Via Antica, Libera Estate, Двор#1,  Haralambievi family vineyardи много други.

Santеro Winery ще представят най-новата иновативна и модерна линия на Santero “ 9•5•8”. Акцент върху пенливите вина ще намерите на щанда на Vescovado Wine, които за първи път ще представят вината си не само пред бургаската, но и пред българска публика. Fun Wine ще представят новата и свежа визия на вината – нискоалкохолни, нискокалорични и  леко шампанизирани.

За разнообразието и пъстротата на фестивала ще допринесат и участниците със сирена с трюфели, трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки.

Тази година Wine & Spirits Fest Burgas  чества розето и ви очаква в най-розовото ви настроение! Заповядайте да се разхладим, развеселим и разсеем в компанията на най-добрите вина.  #dresscoderosé

Цената на еднодневния билет е 10 лева и включва дегустация по щандовете, подарък –  брандирана дегустационна чаша и вода. Цената за два дни от фестивала е 15 лева

Със съдействието и под егидата на Община Бургас

Facebook Wine Fest Burgas
Линк към събитието

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии