По-малко от ден остава до началото на DiVino.Taste 2013

По-малко от ден остава до началото на DiVino.Taste 2013

По-малко от ден остава до началото на DiVino.Taste 2013. Винари от над 50 изби се събират под един покрив, за да представят на най-доброто от своята продукция.

Третото издание на форума за българско вино DiVino.Taste ще се проведе на 16 и 17 ноември 2013. Две години след като бе поставено началото, това единствено по рода си събитие за винения бранш у нас се премества на нова сцена. Зала Концертна на Централния военен клуб в София, където се проведоха първите две издания на DiVino.Taste, се оказа тясна за желаещите да опитат най-новите български вина. Затова тазгодишното издание на най-значимото винено събитие ще се проведе в зали 6 и 8 на НДК.

Никога досега толкова много винари не са се събирали под един покрив, за да представят продукцията си пред широката публика. Зад всеки щанд хората, които създават модерното българско вино ще запознават желаещите с концепцията и философията за отделните вина. За изминалите две издания DiVino.Taste успя да се наложи като витрината на съвременното българско вино. Освен място за представяне и дегустация на качествените вина, DiVino.Taste се утвърди и като най-добрия форум за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти. Тазгодишното издание не прави изключение и отново предлага богата програма от лекции и майсторски класове.

Заповядайте на DiVino.Taste и се запознайте с модерното лице на българското вино!

Информация за програмата може да намерите на тук

Кога: 16 и 17 ноември, 10-18 часа

Къде: София, НДК, зали 6 и 8

Билети може да закупите в билетния център на НДК до края на петъчния ден и на входа на самото изложение в събота и неделя.

Източник: divino.bg

Like
Love
XaXa
Wow
Neutral
Sad
Angry

Подобни статии