Подземна спираловидна домашна изба

Подземна спираловидна домашна изба

Спираловидната изба е водонепропусклива цилиндрична система изкопана в земята през приземния етаж на къща, кухня ,хол ,гараж или градинска стая, с различна големина като площ и предлага голяма гъвкавост, независимо от колекцията ви.

Тя е предназначена за съхранение на вино при оптимална влажност, температура, тъмнина и работи с помощта на естествените качества на земята и система за вентилация. Позицията и в земята означава, че мазето остава в идеалната температура и вентилация, (пасивен стил )и бетонна конструкция поддържа подходящо ниво на влажност.

Спираловидната изба е водоустойчива система и гарантира, че тя остава водонепроницаема защото е излята от стоманобетонен пръстен, който запазва целостта на пространството и задържа земното налягане.

Клиентите могат да избират между завършена инсталация на спираловидната изба или строителна фирма да подготви дупката и след това да се монтира само избата. Инсталацията отнема 3-9 дни, в зависимост от които е избран типа на инсталацията и всеки проект се изпълнява от специален екип.

Готовият продукт може да съхранява до 1870 бутилки, в зависимост от това кой размер на избата сте избрали.

Снимки: Link

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. СУПЕР
  2. МН. ДОБРО
  3. ДОБРО
  4. СТАВА
  5. ЛОШ