Jarava Winery
Lozenitsa Estate

Пловдив ще бъде домакин на 8 то издание на DWCC 2015 през октомври 2015!

Пловдив ще бъде домакин на 8 то издание на DWCC 2015 през октомври 2015!

Основателите на годишната Digital Wine Communication Conference обявиха официално, че 8то издание на форума ще бъде проведено в Пловдив, България на 23, 24 и 25 Октомври 2015.

Единствена по рода си, конференцията е изцяло насочена към срещата на специалисти от вино индустрията и уеб пространството. Тридневната DWCC ще се състои в междунардония панаирен център в Пловдив.
DWCC 2015 e подкрепена от многожество компании от винената индустрия в България, както и от община Пловдив. Организира се от Ryan и Gabriella Opaz и Robert McIntosh oт компания за социални медии Vrazon.

Тази година се отбелязва 8 годишнината от създаването на DWCC ( домакини на предходните издания на конференцията са били Испания, Португалия, Австрия, Италия, Турция и Швейцария) и Пловдив ще посрещне всички лектори, участници и гости на DWCC 2015.

“През своята дългогодишна история Пловдив е бил превземан от множество различни владетели, като всеки един от тях е допринесъл с частица за многоликовото културно богатство на града. Затова Пловдив е идеалната дестинация за тазгодишното издание, чиято основна тема е „БЛЕНДЪТ”. Фактът, че България граничи с пет страни: Румъния, Сърбия, Република Македония, Гърция и Турция, означава, че ние очакваме една изключително гостоприемна за участниците конференция от много Европейски страни, които ще оставят и своя културен принос към това вече истински международно събитие. DWCC ще бъде мястото за обединение на винени журналисти, блогъри, комуникатори и специалисти от цял свят в духа на сътрудничество и добрата екипна работа”, споделят организаторите.

Както и в миналите години, DWCC 2015 ще предостави разнообразни работни срещи и класове за обогатяване уменията и информацията, необходима на винените комуникатори през 21 век. Тези срещи/сесии се водят от международни експерти в тяхната област, които идват специално, за да споделят своите знания и опит с участниците; от друга страна, конференцията е изключително добра възможност за всеки във винената индустрия да създаде нови контакти и едновременно с това да научи много от хората на своето ниво или водещи фигури от индустрията.

Ключови фигури на събитието са имена като Тед Попов ( Accolade Wines, Генерален мениджър – Европа, Среден Изток, Африка, Южна Америка) и виненият писател от Великобритания и сътрудник в www.Jancis.Robinson.com Richard Hemming, И още: Felicity Carter – Главен редактор на списание Meiningers Wine Business International, Damien Wilson – Декан на MSc по Винен Бизнес – ESC Dijon BourgogneRobert Joseph – създателят на International Wine Challenge, Ryan Opaz – CEO на Vrazon, Richard Siddle – бивш редактор в Harpers Wine and Spirits, Judy Kendrick и Ana Sofia Oliviera – наградена PR Компания JKMarketing, Simon Woolf – сътрудник на TimAtkin.com и специалист в областта на естествените вина.

Поради големия интерес тази година отново ще се организират Disrupt Wine Talks ( Енергични/разпалващи винени разговори), спонсорирани през 2015 от Nomacorc. Това са серии от кратки, енергични/ разпалващи презентации и дискусии между експерти и участници, чиято тема е една ключова дума, определена от говорителя. Disrupt Wine Talks целят стимулирането на алтернативно мислене за бъдещето на дигиталната комуникация и виното.

Участниците в конференцията ще вземат участие в множество образователни дегустации, както и ще се докоснат до гостоприемството на българите и българското вино и храна в отделни подкрепящи събития, посещения и туристически разходки в няколко винопроизвеждащи региона в България, като на фокус ще са местните уникални сортове!

Регистрация за конференцията DWCC2015 може да се направи на уебсайта на DWCC ( www.dwcc.co). При ранна регистрация, до 1 Октомври 2015, таксата е 300 евро, а след това 450 евро.
Бъди част от настоящето и бъдещето във винения бранш! Запиши се за участие на DWCC2015 тук! 

Източник: blog.apollowine.com

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ