Jarava Winery
Lozenitsa Estate

Пиянството на зодиакалните знаци

Пиянството на зодиакалните знаци

ОВЕН

Тежки махмурлуци

От Овен професионален пияница не става. Те са импулсивни, обичат купона, но не знаят кога да спрат.

Затова на другата сутрин често ги боли главата. Природата на Овните е съревнователна. Не е трудно човек да ги вкара в капана – дай им игри с надпиване и после им гледай сеира. Ще пеят, ще вършат глупости, а може и да се сбият – понякога стават войнствени. Като вържат кънките, ги избива на любов и флиртуват безогледно. Смятат, че щом са пияни, доста неща са им простени. Най-лесният начин да накараш един Овен да направи това, което искаш от него, е да го напиеш, пише trud.bg.

ТЕЛЕЦ

Завлечете го на караоке

Те предпочитат луксозни барове и приглушената светлина. Телеца трудно ще го излъжеш да седне в парка и да се натряска с топло розе в жегата. И слава Богу, че са така придирчиви, защото истински пияният Телец е природно бедствие. Виждали ли сте слон в стъкларски магазин? Той ще разлива вино по белите килими на хората, ще троши чаши и ще настъпва мазоли – буквално и преносно, докато не го изхвърлят на улицата. Телецът на три ракии разказва вицове за пърдене, смее се с пълна уста и опръсква събеседниците. Но ако го завлечете в караоке бар, ви чака жесток купон.

БЛИЗНАЦИ

Пиян ли е или трезвен?

Близнаците пият и сякаш не ги хваща. Това е, защото те и като трезви се държат по същия начин – приказливи и свръхобщителни, скачат от тема в тема. Може да проведете дълбок, смислен и одухотворен разговор, след което събеседникът ви Близнак да стане и да се строполи като талпа на земята. Толкова са добри в изкуството да изглеждат трезви! Близнаците са флиртаджии, но под въздействието на алкохола стават факири. Успяват да омагьосат няколко обекта едновременно. За една вечер могат да изпият целия асортимент от коктейли на бара – нали ненавиждат еднообразието.

РАК

Обзема ги всемирна тъга

Докато другите пият за забава, Ракът пие за разтуха. Бутилка вино с вечерята, една-две-три бирички след работа – заслужили сте си го след толкова тежък ден, нали, скъпи Раци? Представителите на този знак умеят да надушват къде е купонът и да се намърдат дори и на чужди партита. Ракът е добър алкохолик събеседник, но по някое време го обзема мировата скръб. Да знаете, че Раците никога не са пияни. Те са “уморени” и “емоционално наранени”, тоест имат склонност да се самосъжаляват и да плачат. Раците трябва да се пазят от пиянски задявки, за да не се орезилят.

ЛЪВ

Овършават дансинга

В разгара на купона ще откриете Лъва на дансинга. Повечето са отлични танцьори. Под въздействието на алкохола губят своето чувство за превъзходство и от величествени лъвове се превръщат в игриви котенца. Естествено осъзнават колко чаровни и симпатични са в този си образ. В общи линии си имат мярка, защото най-омразното им нещо е да загубят контрол. Нормално за понапития Лъв е да започне пламенен флирт с чуждо гадже. Не се тревожете. Дори и натряскан, той ще постъпи както е редно. Остава ви и преимуществото, че на другия ден ще бъде гузен и мек като памук.

ДЕВА

Стават диви и щастливи

Девите са придирчиви и разумни. Което ги прави калпави пияници – не смеят да се натаралянкат, защото се ужасяват от самата идея. Но типичната им придирчивост може да заеме и други форми. Например да пият само органично вино или само конкретен вид алкохол, да не близват, ако не е от определена марка. Рядко се напиват. Но когато му изпуснат края, става страшно. Пияната Дева е дива, буйна, неудържима и невероятно сексапилна. В трезво състояние непрекъснато потискат дивата си природа. Под въздействието на алкохола, тя изскача и се развихря с такъв размах, че дълго се говори за това.

ВЕЗНИ

Общителни без граници

“Аз пия само заради компанията. Понеже съм особено общителен! Хлъц!” Чувате ли гласа на Везната след петото уиски? Те са страхотни купонджии и наистина обичат да си общуват. Дали ще обиколят като пчелички всички групички в помещението, или ще спретнат набързо някоя интрижка – ей така, за развлечение, важното е разговор да става. Невероятни чаровници са, но са прословути с това, че лесно губят контрол. Обикновено те са хората, които ще се напият преди другите и ще започнат да досаждат, като флиртуват с гаджето на най-добрия си приятел.

СКОРПИОН

Пият и помнят всичко

Най-голямата грешка е да кажете на Скорпиона, че май е изпил достатъчно. Тази реплика е в състояние да го накара да се налее като свиня – тихо и напоително, с ехидна усмивчица. Ей така, от чиста злоба. Скорпионите обичат пиенето. Ако не ви харесва, то си е ваш проблем. В пристъп на мрачна депресия и самоненавист са в състояние да се налеят до безпаметност. Но като цяло са чудесни събеседници – остроумни, занимателни, и невероятни ухажори. Цяло щастие е да седнете на чашка със Скорпион, който си пада по вас. Лошото е, че нищо не забравят. Особено ако сте се изложили яко.

СТРЕЛЕЦ

Развързва им се езикът

На Стрелците не им трябва серум на истината. Две-три питиета и са готови да споделят и най-съкровените ви тайни с всички околни. А на четвъртото вече разказват и своите. Ако оставим настрана нетактичността, Стрелците са чудесни другари по чашка. Те са сериозни купонджии. Около тях ври и кипи – ще разприказват цялата компания, ще измислят блестяща идея за забавление, като: “Хайде сега да сложим пиратки в тенджерата и да видим какво ще стане!” Накрая ще убедят всички да тръгнат – на бар, на боулинг или към морето. Алкохолът ги развеселява и вдъхновява за нови глупости.

КОЗИРОГ

Рок звездите на масите

Описват Козирозите като практични, разумни, алчни за пари и престиж. Това сякаш ги изхвърля от класацията на добрите купонджии. Историята опровергава тези предразсъдъци – Дейвид Бауи, Ани Ленъкс и дори Елвис са родени под този знак и досега никой не се е оплакал, че не знаят да купонясват. Козирозите в интерес на истината са много добра компания. Не са придирчиви, приспособяват се към всяка ситуация и могат да пият и в изискано заведение, и на улицата – седнали направо на тротоара. Важното е веселба да става. Алкохолът им помага да се отпуснат и да общуват по-свободно.

ВОДОЛЕЙ

Спорят и се озлобяват

Разумните хора не сядат да се напиват с Водолеи. Те и трезви са всезнайковци, но ако някакъв бръмбар им влезе в главата на пияно, стават чудовищно твърдоглави. Противопоставите ли им се в такъв момент, върху ви ще се изсипят огън и жупел. Единственият начин да бъдат озаптени е, ако още преди да са започнали да пият, ги уговорите да карат колата. На Водолеите им е интересно да си общуват с пияни дори когато самите те са трезви. Ако те са организатори на партито, ще бъдат ангажирани всичко да е наред и няма да им остане време да се заяждат. В този случай са очарователни купонджии.

РИБИ

Шампиони в галони

Ако сте Риба, вероятно вече знаете, че сте склонни към пристрастяване. В този знак са Лиз Тейлър, Лайза Минели и Кърт Кобейн. Рибите обичат да тънат в алкохолен унес. Да не говорим, че бързо придобиват тренинг и започват да носят все повече и повече. Удоволствието им излиза доста скъпо в пряк и в преносен смисъл. Въпреки това Рибите са прекрасна компания за маса. Те са обаятелни събеседници. Готови са да се включат във всякакви пиянски бели и закачки. А в любовта са магьосници – излизате с тях уж за по едно бързо питие, а не се прибирате следващите няколко денонощия.

Източник: Link

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ