Перфектната идея за подарък – ПРОМО пакети на винарна “ДиВес Естейт”

Перфектната идея за подарък – ПРОМО пакети на винарна “ДиВес Естейт”

Винарна „ДиВес Естейт” е разположена на историческия хълм Симеонова могила, символ на славната победа на България в Битката при река Ахелой през 917 година. За това свидетелства паметника „Окото на Победителя”, който се превърна в неизменна част от всеки етикет на бутилка вино DiVes.

Вината с търговска марка DiVes ще останат завинаги в българската история с едно емблематично отличие – DiVes Merlot Barrique Special Selection реколта 2012 е носител на първия Златен медал за България от най-големия и най-престижния винен конкурс в света „Decanter World Wine Awards”. Продължението на лимитираната серия DiVes Merlot&Cabernet Sauvignon Barrique Special Selection реколта 2016 бе оценено на тазгодишното издание на „Decanter” с 88 точки и завоюва поредния медал към колекцията – Бронзово отличие за това прекрасно вино. Заедно с още две вина от същата серия и реколта – DiVes Merlot Barrique Special Selection и DiVes Cabernet Sauvignon Barrique Special Selection, екипът на винарната създаде специален промоционален пакет ЛУКС за винено преживяване от най-висок клас.

 

Любителите на класическия и изтънчен вкус могат да се насладят на селекцията вина в промоционален пакет КЛАСИКА, който съчетава 6 бутилки от следните вина: Muscat 2018, Rose Vineyard Selection 2018, Cabernet Sauvignon Barrique 2015 и Merlot Barrique 2015.

 

 

 

 

Ако търсите нещо ново и уникално, но същевременно залагате на родния вкус, тогава промоционален пакет РЕТРО е точно за Вас. Името на пакета идва от поредната гордост на енолозите на винарната – Ретро Памидь, реколта 2018. Виното ще Ви изненада с ефирност и приятен светло-рубинен цвят. Останалите вина в пакета са Muscat 2018, Rose Vineyard Selection 2018 и Merlot Barrique 2015.

 

Изберете вашия пакет на атрактивна цена, а доставката за територията на България ще е безплатна. Насладете се на празниците като направите винена дегустация в своя дом като истински професионалисти!

>>>Всички пакети можете да откриете онлайн на следния линк: ТУК

За повече информация и контакти:

Web site: https://divesestate-bg.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/DiVes.winery

Instagram: @diveswinery

Подобни статии