Jarava Winery
Lozenitsa Estate

Перфектната идея за подарък – ПРОМО пакети на винарна “ДиВес Естейт”

Перфектната идея за подарък – ПРОМО пакети на винарна “ДиВес Естейт”

Винарна „ДиВес Естейт” е разположена на историческия хълм Симеонова могила, символ на славната победа на България в Битката при река Ахелой през 917 година. За това свидетелства паметника „Окото на Победителя”, който се превърна в неизменна част от всеки етикет на бутилка вино DiVes.

Вината с търговска марка DiVes ще останат завинаги в българската история с едно емблематично отличие – DiVes Merlot Barrique Special Selection реколта 2012 е носител на първия Златен медал за България от най-големия и най-престижния винен конкурс в света „Decanter World Wine Awards”. Продължението на лимитираната серия DiVes Merlot&Cabernet Sauvignon Barrique Special Selection реколта 2016 бе оценено на тазгодишното издание на „Decanter” с 88 точки и завоюва поредния медал към колекцията – Бронзово отличие за това прекрасно вино. Заедно с още две вина от същата серия и реколта – DiVes Merlot Barrique Special Selection и DiVes Cabernet Sauvignon Barrique Special Selection, екипът на винарната създаде специален промоционален пакет ЛУКС за винено преживяване от най-висок клас.

 

Любителите на класическия и изтънчен вкус могат да се насладят на селекцията вина в промоционален пакет КЛАСИКА, който съчетава 6 бутилки от следните вина: Muscat 2018, Rose Vineyard Selection 2018, Cabernet Sauvignon Barrique 2015 и Merlot Barrique 2015.

 

 

 

 

Ако търсите нещо ново и уникално, но същевременно залагате на родния вкус, тогава промоционален пакет РЕТРО е точно за Вас. Името на пакета идва от поредната гордост на енолозите на винарната – Ретро Памидь, реколта 2018. Виното ще Ви изненада с ефирност и приятен светло-рубинен цвят. Останалите вина в пакета са Muscat 2018, Rose Vineyard Selection 2018 и Merlot Barrique 2015.

 

Изберете вашия пакет на атрактивна цена, а доставката за територията на България ще е безплатна. Насладете се на празниците като направите винена дегустация в своя дом като истински професионалисти!

>>>Всички пакети можете да откриете онлайн на следния линк: ТУК

За повече информация и контакти:

Web site: https://divesestate-bg.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/DiVes.winery

Instagram: @diveswinery

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии