Jarava Winery

От 13 до 16 февруари насочваме вниманието си към Wine&Spirits Show 2024

От 13 до 16 февруари насочваме вниманието си към Wine&Spirits Show 2024

Едноименният формат отново ни пренася в света на виното, бирата, спиртните напитки и гурме храните

Четвъртото издание на изложението Wine&Spirits Show, посветено на вината от близо и далеч, спиртните напитки, крафт бирата и гурме храните, ще се проведе от 13 до 16 февруари. Това съобщават организаторите от Интер Експо Център. „През изминалата година форматът прикова вниманието на хиляди посетители от България и чужбина“, напомнят те.

Wine&Spirits Show 2024 ще се превърне в дестинация, която ще бъде крайна цел на всеки, чийто прифесионален или личен живот се пресича с виното от България и чужбина, спиртните напитки, крафт бирите и гурме храните. Възможностите, които предоставя, превръщат изложението в притегателно място за производители, търговски представители и дистрибутори, ресторантьори и мениджъри на заведения, представители на търговски вериги, бармани, онлайн търговци, сомелиери, ритейлъри, кетъринг фирми и др.

В основата на успешното събитие стои цялостното преживяване за присъстващите. Стигайки до това заключение, благодарение на дългогодишния си опит, екипът на Wine&Spirits Show отдава особено внимание на съпътстващите събития. Последното издание предложи на публиката интригуващия формат „БулевАРТ на вкусовете“, като част от платформата „Сетива без граници“. В Търговската и Master Class-зоните присъстващите открива много възможности за бизнес и участие в майсторски класове. Мнозина се впуснаха и в първото издание на “Рисуване с вино”.

Концептуално надграждане

„Непрестанното развитие на форматите е в основата изложителите и посетителите да се възползват максимално от присъствието си“, споделят организаторите от Интер Експо Център. По пътя към надграждане на концепцията, през тази година Wine&Spirits Show ще се проведе успоредно с други два ключови формата. Това си изложенията СИХРЕ и #RetailShow, посветени съответно на хорека и ритейл сектора.

„Впечатленията ни до момента са, че двете очаквани с интерес събития ще са много ценни и за публиката на изложение Wine&Spirits Show“, споделят от Интер Експо Център. И допълват, че сегмента на винопроизводството, спиртни напитки и крафт бирата, търговията и дистрибутирането им, както и създаването на гурме храни и пряко свързано с хорека и ритейл сегментите.

Благодарение на това публиката на Wine&Spirits Show ще се срещне с ритейлъри, производители, дистрибутори и доставчици на професионално кухненско оборудване и обзавеждане, храни, интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, софтуер и др. Освен това в рамките на СИХРЕ ще се проведе отново форумът за висша кулинария GastronomiX.

Желаещите да се включат в Wine&Spirits Show 2024 все още могат да направят това, а посетителите имат възможност да се сдобията с билет чрез платформата www.wineandspirits.show.

5.0/5.0 Article rating
3 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии