Jarava Winery

Отдаваме се на страстта си към виното и гурме храните от 8 до 11 ноември

Отдаваме се на страстта си към виното и гурме храните от 8 до 11 ноември

За първи път Wine & Spirits Show ще се проведе заедно с Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК

Вино от различни точки на света, крафт бира, изкушаващи сетивата напитки и наслада, предизвикана от гурме храни. На всичко това ще се насладим от 8 до 11 ноември, когато в София стартира третото издание на изложение Wine&Spirits Show.

Wine&Spirits Show 2023

Освен страстните почитатели на божествената напитка и завладяващите вкусове, форматът отново ще събере в Интер Експо Център всички от бизнес екосистемата, изградена около виното, спиртните напитки, крафт предложенията и гурме храните. В Wine&Spirits Show 2023 ще срещне български и чуждестранни фирми, предлагащи висококачествени напитки, с ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, ритейлъри, кетъринг фирми, мениджъри на заведения, търговци, представители на търговски вериги, дистрибутори, онлайн търговци.

Сигурни сме, че Wine&Spirits Show ще създаде отново атмосфера, в която да се отдадем на страстта към любимите храни и напитки и да развием бизнеса си. Но това не е всичко. Ще има много личностни и професионални предизвикателства. Организаторите продължават да надграждат концепцията за мащабани съпътстващи събития. Обученията, дегустациите и майсторските класове са само някои от форматите с богата допълнителна стойност, на които ще можем да присъстваме.

Wine&Spirits Show 2023

И още, и още…

„Смелите крачки са основен двигател на Wine&Spirits Show още от началото му“, споделят вдъхновените организатори от Интер Експо Център. За да е максимално полезно присъствието и за да е запомнящо преживяването на феста, той ще е разделен на 5 зони.

Из уличките на града ни пренася „БулевАРТ на Вкусовете“. Като част от платформата за събития „Сетива без граници“, „БулевАРТ на Вкусовете“ вече е неделима част от Wine & Spirits Show. Все пак това е може би единственото място в страната ни, което всеки път пресъздава по незабравим начин градската среда, в която докато се разхождаме можем спокойно да опитаме напитки и храни от различни кътчета на света.

В „Търговска зона“ изложителите от България и чужбина ще ни представят завладяващите продукти. „Бизнес зона за срещи“ предоставя уютна атмосфера за създаване на нови бизнес контакти и да развием идеите си, което със сигурност ще се отрази положително на бизнес начинанието ни.

„Зона Master Class“ е запазеното място за майсторски класове, професионални дегустации, лекции и презентации, на които ще можем да присъстваме. Историята на напитките е Вашата страст? В такъв случай Discovery Zone е сред топ-локациите, когато се пренесете във Вселената на Wine&Spirits Show 2023.

Но това далеч не е всичко. За първи път Wine&Spirits Show обединява сили с Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, които напрактика обединяват компаниите от целия хранително-вкусов сектор. „Сигурни сме, че по този начин Wine & Spirits Show ще почерпи вдъхновение за още посоки в развитието си“, категорични са организаторите.

Няма значение, дали сте любител, ценител, или вече сте от щастливците, превърнали страстта и хобито си в професия. Ако професионалното или личното Ви ежедневие върви „ръка за ръка“ с виното, спиртните напитки, крафт и гурме предложенията, то Wine&Spirits Show 2023 е сред „топ-локациите“, които трябва да посетите тази есен.

5.0/5.0 Article rating
3 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии