Lozenitsa Estate

Обиколете целия винен свят за два дни в София с Discover.Vino 2023

Обиколете целия винен свят за два дни в София с Discover.Vino 2023

Това е възможно само на Discover.Vino. След тригодишно прекъсване голямото изложение-дегустация на вносни вина се завръща триумфално на 13 и 14 май в зала 3 на НДК, за да запознае всички винолюбители, ценители и винени професионалисти с огромно разнообразие на вина от целия свят, представени в България.

Discover.Vino ще предложи околосветско винено пътешествие с възможност за дегустации на над 600 вина от 5 континента – от всички ценови категории, всички типове и стилове. Представят се както вина от легендарни зони и знакови производители, така и продукти на по-малко познати и много интересни винарски региони.

Кои са акцентите на Discover.Vino 2023:

 • Специален щанд Discover California wines с повече от 70 вина от слънчевия щат – най-престижното място за производство на вино в Западното полукълбо;
 • Wild Yeast Club– бар с натурални вина. Тук ще е и единственото място, където наред с чуждите, ще може да пробвате от така модерните напоследък български натурални вина;
 • Програма от майсторски класове за напредналите любители и професионалисти, водени от представители на винарски изби в знакови райони – Шабли, Шампан, Барбареско.
 • Огромно разнообразие на вина от Италия и Франция – най-силно представените страни на Discover.Vino;
 • Пенливи вина– от Шампан до Просеко;
 • Нови вълнуващи вина от Иберийския полуостров;
 • Специфични качествени вина от съседите ни Турция и Гърция.
 Обиколете целия винен свят за два дни в София с Discover.Vino 2023   Обиколете целия винен свят за два дни в София с Discover.Vino 2023

На изложението-дегустация може да бъдат опитвани без ограничения нови брандове и реколти вина, има възможност за общуване и пряк контакт с гостите от чужбина – представители на многобройните изби участници, както и с вносителите.

Discover.Vino 2023 е мястото, където любознателни ценители и любители на виното могат, чрез дегустации и разговори, да надградят и задълбочат знанията си за световното вино, докато му се наслаждават в компанията на съмишленици.

 Обиколете целия винен свят за два дни в София с Discover.Vino 2023  Обиколете целия винен свят за два дни в София с Discover.Vino 2023

Както повелява традицията, ще има и подходяща вкусна храна, както и гурме зона с подбрани деликатеси и специални продукти.

Изследвайте планетата на виното с Discover.VINO 2023!

Кога: 13 и 14 май 2023, събота и неделя, 11:00 – 20:00 часа
Къде: Зала 3 на НДК

ПОТЪРСЕТЕ БИЛЕТИ

 

Обиколете целия винен свят за два дни в София с Discover.Vino 2023

4.8/5.0 Article rating
4 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
 1. ЕКСТРА
 2. СУПЕР
 3. ДОБЪР
 4. СТАВА
 5. ЛОШ