Lozenitsa Estate

Нови продукти и визия на традиционните изложители във ВИНАРИЯ

Нови продукти и визия на традиционните изложители във ВИНАРИЯ

Традиционните изложители на ВИНАРИЯ изненадаха своите клиенти с нови продукти и визия. Винарска изба Todoroff“ за първи път представя новия си продукт „Валидус“, който е с модерен дизайн и представлява четворен купаж от Сира, Марселан, Пти Вердо и Каберне фран. Миналата година е отличен със сребърен медал на Concours Mondial de Bruxelles, който се проведе в Китай. „Участвахме с 4 вина и спечелихме 3 златни и един сребърен медал от престижния конкурс. Златните отличия са за вината Терес Мерло 2016, Терес Каберне Совиньон 2016 и Бутик Каберне Совиньон 2016, а сребърният е за Валидус 2016“, каза маркетинг мениджърът на фирмата Марин Коловски. Той сподели, че наградените вина вече се радват на успех в Китай, където веднага след конкурса са реализирани 55 хиляди бутилки. Сред новите пазари на избата е Канада. „Бихме искали да впечатлим с качество и нови визия на продуктите ни“, коментира мениджърът. Той уточни, че се възвръща идеята на компанията за „Вино и изкуство“, затова разработват нови дегустационни пакети във винената резиденция в Брестовица.

Уникални ръчно изработени стъклени бутилки „Стъпка по стъпка“ представя на своя щанд ивайловградската изба Yamantiev’s“. В тях е бутилирано Мерло & Каберне (2013). Стъклените бутилки са рисувани от пловдивски художници. Те са с вместимост от 5 и 3 литра и са само 333 броя. Половината от тях вече са продадени. Специално за клиенти от Китай са разработени нови бутилки с изображения на цветя, дело на художничката Цветомира Самоковлиева. Дизайнерските еноопаковки са хит на ВИНАРИЯ 2019. Сред предпочитаните от клиентите вина са Сира, Мерло, Каберне и Шардоне (2016), които са спечелили повече от 91 точки на международни конкурси. Капацитетът на избата е 2 500 000 литра годишно, като 80 % от продукцията се реализира в чужбина. Произведените вина се продават в страните от ЕС и предимно в Англия, Франция, Чехия, Полша, Словакия, както в Русия, Китай и Бразилия.

 

Щандовете на ВИНАРИЯ 2019 ще посрещат посетители до 14 часа на 24 февруари в 11-а палата на Международен панаир Пловдив.

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии