Jarava Winery

Нова складова база в България за стъклени опаковки на Глас Пак Трейд ЕООД

Нова складова база в България за стъклени опаковки на Глас Пак Трейд ЕООД

От тази година на пазара в България с помощта на шуменската компания Глас Пак Трейд ЕООД , ще се изгради логистична база за всички видове стъклени опаковки на Şişecam. Те са лидер на пазара на стъклени опаковки в Турция и Русия. В Европа са първи,а в света са сред първите пет производителя на стъкло . Могат да се похвалят с производствен капацитет от 2,6 милиона тона годишно в 10 производствени съоръжения, обхващащи четири държави – Турция, Грузия, Русия и Украйна. Şişecam отговаря на нуждите от стъклени опаковки за редица индустрии, включително храни, напитки, фармацевтични продукти и козметика, като предлага  широка палитра от цветове и обеми.

За нас е много важно, че всички услуги ще се извършват от българската фирма Глас Пак Трейд ЕООД, която инвестира в 20 000 кв/м складова база в района на гр. Шумен. Това дава възможност  за обслужване и предоставяне на бързи доставки към всички български винарски изби и предприятия, работещи със стъклени опаковки.

За повече информация, може да посетите щанда на щандът на Шишеджам и техният дистрибутор за България Глас Пак Трейд ЕООД.  Международния Пловдивски Панаир от 20 до 24 февруари.

www.glasspacktrade.com

4.6/5.0 Article rating
11 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии