Jarava Winery

Наситено с бизнес изложения ще е първото полугодие на 2024 г.

Наситено с бизнес изложения ще е първото полугодие на 2024 г.

Годината стартира с международни форуми за хорека и ритейл сектора, виното, спиртните напитки и крафт алкохол, мебелния бранш и бизнес екосистемата в туристическия сектор

Придържайки се към максимата „утрото се познава по сутринта“ и отнасяйки я към бизнес изложенията, по всичко личи, че първото полугодие на 2024 г. ще е важно за редица браншове. Защото в Интер Експо Център ще се проведат поредица специализирани изложения, концентриращи вниманието на екосистемите, оформени около хорека сектора, висшата кулинария, ритейла, виното и високоалкохолните напитки, мебелния бранш и интериорния дизайн, туризъм и пътувания, строителния бранш и медицината, денталния и дерматологичния сектор.

Специализираните изложения са предпочитани от бизнеса заради комплексните си качества. „Чрез тях едновременно се проследяват тенденциите, откриват се най-новите продукти и услуги, затвърждават се и се изграждат нови партньорства. Публиките са тясно таргетирани. Това гарантира на изложителите и посетителите максимален ефект от присъствието“, коментират от Интер Експо Център, основен фактор в българската изложбена индустрия.

От началото на 2024г. екипът работи под „пълна пара“, защото предстои поредица от изложения. Първите са СИХРЕ, #RetailShow и Wine&Spirits Show – от 13 до 16 февруари. СИХРЕ ангажира вниманието на хорека сектора. Изложението ще събере мениджъри, собственици и представители на ресторанти, барове, кетъринг компании, пицарии, хотели, вериги за бързо хранене, супермаркети и др. В рамките на СИХРЕ отново ще се проведе форумът за висша кулинария GastronomiX. #RetailShow обединява производители, дистрибутори и доставчици на оборудване и услуги в сферата на ритейла. Акцент са тенденциите и развитието в технологиите за търговия на дребно. А изложение Wine&Spirits Show за първи път се провежда заедно със СИХРЕ. На ресторантьори, хотелиери, собственици и управители на барове и магазини ще бъдат представени винени предложения от близо и далеч, спиртни напитки, крафт алкохол и др.

Българското туристическо изложение

Юбилейното 40-о издание на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо стартира на 13 март в София. До 15 март изложението ще събере в Интер Експо Център национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори и туристически агенции, експерти, собственици и мениджъри на хотели, центрове за културен, исторически, етнографски и конгресен туризъм, центрове за винен, кулинарен, приключенски, голф, медицински, балнео, спа, ловен, пещерен туризъм, музей, архитектурни резервати, археологически обекти и др. свързани с опознавателен туризъм и пътувания обекти, авиокомпании, доставчици на транспортни услуги, софтуер и иновативни приложения и др. През миналата година, когато придоби лиценза за ВАКАНЦИЯ&СПА Експо, организаторът Интер Експо Център обяви стремежа си българското туристическо изложение да се усъвършенства като платформа, изградена от всички елементи на туристическия продукт.

Мебелите и интериорният дизайн

В сферата на мебелите, интериорния текстил и модерните решения в интериорния дизайн с интерес се очаква изложение ЕКСПОМЕБЕЛ. От 13 до 16 март, организираното от Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) изложение, ще събере компании от България и чужбина, предлагащи обзавеждане за дома, офиса и хотела, подматрачни рамки, интериорен текстил и др.

Строителство, машини и енергийна ефективност през април

Строителният сектор, едрогабаритната техника и енергийната ефективност ще са акцент от 3 до 6 април на изложение Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Eкспо и Green Energy. „Над 14400 души посетиха трите формата през миналата година“, казват организаторите. Сега от 3 до 6 април Архитектурно-строителна седмица ще обедини за 24-и път професионалистите от сектори „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство“ и др. Второто издание на Green Energy отново поставя на дневен ред възобновяемата енергия, зелените иновации, рециклирането и други теми,  свързани със зеленото бъдеще на планетата.

АТЕСТ Експо, организирано от Асоциацията на търговците на едра строителна техника, съвместно с Интер Експо Център, ще ни предложи водещите предложения в сегмента на едрата строителна и транспортната техника.

Юбилеят

Юбилейно 20-о издание отбелязва ТЕХНОМЕБЕЛ. Българското изложение на мебелната и дървообработващата промишленост ангажира вниманието на публиката от 23 до 26 април. Форматът се провежда на всеки две години с общите усилия на Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост. ТЕХНОМЕБЕЛ спира вниманието върху дървообработващите машини, технологиите и материалите за производство и тапициране на мебели, бояджийска техника, обков, механизми, детайли и др.

Новостите в медицинския, денталния и дерматологичния сектор

От 29 до 31 май изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще съсредоточи вниманието на специалистите и компаниите, опериращи в медицинския, денталния и дерматологичния сектор. В рамките на три дни изложението в Интер Експо Център ще превърне София в притегателна точка както за производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи, така и за професионалистите, специализирани в различните области, които БУЛМЕДИКА поставя на дневен ред.

Възможности за запознаване с иновациите, откриване на бъдещите тенденции, намиране на нови бизнес партньори, разширяване на пазара, усъвършенстване, срещи с иноватори. „Това е екосистемата на всяко от изложенията, които организираме“, споделят от Интер Експо Център. Именно тези ценни качества нареждат специализираните изложения сред основните фактори, които създават перспективи и предпоставки за развитието на всеки икономически сектор.

5.0/5.0 Article rating
1 Review
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии