Jarava Winery

Най-доброто в хранителната индустрия на ФУДТЕХ 2023

Най-доброто в хранителната индустрия на ФУДТЕХ 2023

Най-качествените и разнообразни храни и продукти, най-актуалните тенденции в хранително-вкусовата промишленост и последните новости в културата на хранене могат да се видят само на ФУДТЕХ 2023. Международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии ще се проведе от 21 до 25 февруари в Палата №7 на Международен панаир Пловдив. 28-ото издание на събитието ще изненада изложители и посетители с обновена визия и атрактивно проектирани щандове в Града на виното и деликатесите. Запазена е концепцията за технологичната зона, която по традиция  показва най-модерните съоръжения и технологични решения в хранителната промишленост. Участниците в експозицията ще демонстрират на живо техника и машини за преработка на суровини, за производство на храни, за сортиране, пакетиране и етикетиране на готова продукция.

Международната изложба ФУДТЕХ е най-динамичният и бързо развиващ се форум, тъй като отговаря на възходящите трендове в търсенето и предлагането на здравословни продукти с високо качество и съвременни производствени решения. 28-ата изложба отново се организира в партньорство с браншови асоциации  и под егидата на Министерството на земеделието. Тя ще покаже най-доброто в хранителната индустрия и съпътстващите я дейности. Затова привлича професионалисти, експерти и любители на гурме линии, ресторантьори и търговци.

Интересът на изложителите е огромен и към настоящият момент са ангажирани почти всички щандове и изложбени пространства. Посетители ще преживеят един уникален кулинарен празник с богатството от вкусове и деликатеси, които ще могат да оценят в най-очаквания Конкурс на потребителя. Любителите на италианските традиции в кулинарията ще получат своята доза наслада в обособената експозиция „Вкусовете на Италия“. Богата гама от хранителни продукти, готварски съставки, деликатесни храни, характерни ястия и специфични напитки от Апенинския полуостров ще бъдат част от 28-ото издание на ФУДТЕХ.

 

Пресцентър на Международен панаир Пловдив

5.0/5.0 Article rating
1 Review
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии