Jarava Winery

Лейди Гага ще бъде лицето на Дом Периньон през 2021 година

Лейди Гага ще бъде лицето на Дом Периньон през 2021 година

Лейди Гага пуска лимитирани бутилки шампанско в поредното си сътрудничество с мега марката „Дом Периньон”.

35-годишната певица обяви най-новото си сътрудничество с производителите на реколта шампанско с снимка на Ник Найт, на което се вижда, че държи бутилка искрящо розе от реколта 2006 г.

Тя разпространи по този повод публикация в Инстаграм: „Много съм развълнувана да обявя сътрудничеството си с @domperignonofficial! И двамата с „Дом Периньон“ сме водени от необходимостта от творческа свобода и сме развълнувани да споделим „Queendom” с вас – една артистична вселена, която създадохме с моя скъп приятел @nick_knight!“.

Лейди Гага добави: „Толкова съм развълнувана да съобщя, че ще си сътруднича с производителите на шампанско „Дом Периньон” или „La Maison Dom Pérignon”, както се казва на френски. Тяхната традиция е вековна, но те разширяват собствените си граници и намират начини да се преоткрият напълно. И аз съм развълнувана, че ще можем да отпразнуваме това заедно“.

Последното сътрудничество на звездата със световноизвестен бранд е след успешен маркетингов договор с „Oreo”, при което беше произведена лимитирана серия от бисквитите – „Chromatica“, вдъхновени от едноименния албум на Лейди Гага. Дом Периньон ще подкрепи и фондация „Роден по този начин“ на Лейди Гага.

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии