Използвам ръждясали предмети за да направя „Вино пилета“

Използвам ръждясали предмети за да направя „Вино пилета“

След като прекарва няколко години в работа с ръчни триони, Синди Чин решава да вземе някои от металните части и парчета които събира, за да направи забавни поставки  и стойки за вино.

Синди произлиза от семейство които са любители на виното.  След като е направила тези интересни и забавни Вино пилета, те са навсякъде по стените на дома и.

Харесвам функционално изкуство, исках да направя нещо свързано с виното. Имам няколко сувенирни винени чаши и специална бутилка вино, които искам да запазя за спомен, или защото моето име е на етикета! Така, че реших да направя нещо, което да се постави на стената и да държи чаша или бутилка вино. И така се раждат моите „Вино пилета”!

Всеки една стойка е уникална и има своя собствена идентичност и лице. 

Някои модели са измислени от приятели, семейство, а други от „луди” хора, които съм виждала на различни изложби на които съм била.

Мога да прекарам по няколко часа в търсене само за да се сдобия със точните части, които ще покажат индивидуалните им личности. 

Също така прекарвам безкрайни часове за търсене на ръждиви инструменти и метални части. Дори намирането на стари подкови, основата на всяка една от тях, става все по-трудно всяка година!

Повече информация: thesawlady.com

Източник: boredpanda.com

Like
Love
XaXa
Wow
Neutral
Sad
Angry