Jarava Winery
Lozenitsa Estate

За шеста поредна година ценителите на виното гласуват в конкурса на exporter.bg – “ЗЛАТНАТА ИЗБА“

За шеста поредна година ценителите на виното гласуват в конкурса на exporter.bg – “ЗЛАТНАТА ИЗБА“

Гласувай в exporter.bg за твоята любима българска и любима чуждестранна изба. Предложи твоята любима марка българско вино и предпочитана марка българска ракия.

За шеста поредна година ще бъдат наградени най-добрите изби – български и чуждестранни. За пети път ще бъде отличена любима марка българско вино, а за трети път – предочитана марка българска ракия.

За шести път exporter.bg ще връчи „Златната изба“ за нови идеи в развитието във винения туризъм, а за втори път – за креативност във винарския мениджмънт.

Това отново ще стане с гласовете на читателите на exporter.bg. Вие, уважаеми читатели на сайта и ценители на хубавото вино, ще бъдете журито, което ще определи носителите на наградите “Златната изба” за 2021 г.

Специална апликационна форма ще Ви позволи да предложите Вашата любима марка българско вино. В друга апликационна форма ще можете да посочите Вашата предпочитана марка българска ракия.

На церемонията, присъствено или онлайн, ще бъдат поканени участвали в гласуването по Интернет, определени със жребий. Очакват Ви специални награди – вина на избите победители, уикенди за двама в бутиковия хотел 3 Mountains в Банско и отбрани селекции вина на елитна изба в региона на Балканите.

Гласувайте в exporter.bg за една любима българска и една любима чуждестранна изба. Предложи твоята любима марка българско вино. Посочи твоята предпочитана марка българска ракия. Не пропускайте своя шанс да спечелите!

Гласуването приключва в 24.00 часа на 28.02.2022 г.

Връчването на Големия кристален приз “Златната изба” 2021 ще се състои през март 2022 г.

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии