За осми път Rose Wine Expo събира розовите вина на България

За осми път Rose Wine Expo събира розовите вина на България
👍 Допада ли ви тази публикация?
  • 😊 Страхотно (0%)
  • 😏 Интересно (0%)
  • 🤓 Полезно (0%)
  • 😏 Става (0%)
  • 😕 Скучно.. (0%)

Осмото поредно издание на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2018 ще се проведе на 1,2 и 3 юни 2018 г. в Казанлък в залите и градина на НЧ”Искра” под мотото: „DRINK PINK@THINK PINK R-evolution!” 

Има вино с цвят на пролет и аромат на сбъдната мечта. То прави революции в главите ни, проветрява душите ни и ни помага да виждаме света не такъв, какъвто е, а такъв, какъвто трябва да бъде!
Да мислиш позитивно и да създаваш красота, да обичаш и да бъдеш обичан, да раздаваш за да имаш, да съхраниш света за другите след теб или просто да бъдеш човек…

Това е истината за доброто вино, което ни прави по-добри. Това е Розе-Еволюцията!
Фестивалът на виното Розе е под патронажа на Кмета на град Казанлък като официално събитие от 115-годишния Празник на Розата и се провежда с медийното партньорство на БНТ и инициативата -„Купувам българско”.

Националният Конкурс за Розе ”Златен киликс” е най-престижния награден формат в България за розови вина. Специален гост в Дегустационната комисия ще бъде световноизвестния винен експерт г-н Даръл Джоузеф – винен съдия, лектор и журналист, специалист за Източна и Югоизточна Европа.

За осми път конкурсът ще събере изявени винени съдии, сомелиери, журналисти, дизайнери и визионери за да удостоят с награди най-добрите Розе брандове от всички винени области на България, реколта 2017.
Виненият салон на Изложението по традиция представя над 55 български винопроизводителни предприятия, био продукти и автентични гурме практики. В него ще откриете най-известните български вина Розе и най-модерните винени иновации с натурално розово масло или плодови доминанти.

Наред с утвърдените имена на всички големи производители ще откриете малки семейни изби с дебютните им вина.
Ще опитате Малиновите вина на Трастена, арониевите елексири на Пламен Калинов и плодовите вина на Златоврач. Вината на БИОАСОЦИАЦИЯТА и изкусителните дестилати от Троян и Тетевен. Розовите ароматни напитки на Алвина Добрич.
В Гурме зоната гостуват световноизвестните швейцарски шоколади Chocolat Stella Bernrain, автентично българско краве, овче и козе сирене „Ралица МИЛК“, DiVino гурме издания, пчелни елексири, уникалните сирена с български трюфели на Шеф Радичев и кафе от световноизвестната италианска къща ”L’ANTICO”.

Културният афиш на Фестивала в Казанлък тази година включва майсторски класове за професионалисти и любители.
ROSE APEROL STREET LIFE – OPEN AREA – коктейлно настроение в градината с много музика.
Подарете си прекрасен Розе уикенд в Розовата долина през първите дни на летния юни.

Ще откриете необятния свят на българското вино!
Ще запомните аромата на розите!
Ще се удивите от красотата на България!

Официална страница: rosewine-expo.com
Страница във Facebook: facebook.com/rosewineexpo

Подобни статии