Jarava Winery

За осми път Rose Wine Expo събира розовите вина на България

За осми път Rose Wine Expo събира розовите вина на България

Осмото поредно издание на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2018 ще се проведе на 1,2 и 3 юни 2018 г. в Казанлък в залите и градина на НЧ”Искра” под мотото: „DRINK PINK@THINK PINK R-evolution!” 

Има вино с цвят на пролет и аромат на сбъдната мечта. То прави революции в главите ни, проветрява душите ни и ни помага да виждаме света не такъв, какъвто е, а такъв, какъвто трябва да бъде!
Да мислиш позитивно и да създаваш красота, да обичаш и да бъдеш обичан, да раздаваш за да имаш, да съхраниш света за другите след теб или просто да бъдеш човек…

Това е истината за доброто вино, което ни прави по-добри. Това е Розе-Еволюцията!
Фестивалът на виното Розе е под патронажа на Кмета на град Казанлък като официално събитие от 115-годишния Празник на Розата и се провежда с медийното партньорство на БНТ и инициативата -„Купувам българско”.

Националният Конкурс за Розе ”Златен киликс” е най-престижния награден формат в България за розови вина. Специален гост в Дегустационната комисия ще бъде световноизвестния винен експерт г-н Даръл Джоузеф – винен съдия, лектор и журналист, специалист за Източна и Югоизточна Европа.

За осми път конкурсът ще събере изявени винени съдии, сомелиери, журналисти, дизайнери и визионери за да удостоят с награди най-добрите Розе брандове от всички винени области на България, реколта 2017.
Виненият салон на Изложението по традиция представя над 55 български винопроизводителни предприятия, био продукти и автентични гурме практики. В него ще откриете най-известните български вина Розе и най-модерните винени иновации с натурално розово масло или плодови доминанти.

Наред с утвърдените имена на всички големи производители ще откриете малки семейни изби с дебютните им вина.
Ще опитате Малиновите вина на Трастена, арониевите елексири на Пламен Калинов и плодовите вина на Златоврач. Вината на БИОАСОЦИАЦИЯТА и изкусителните дестилати от Троян и Тетевен. Розовите ароматни напитки на Алвина Добрич.
В Гурме зоната гостуват световноизвестните швейцарски шоколади Chocolat Stella Bernrain, автентично българско краве, овче и козе сирене „Ралица МИЛК“, DiVino гурме издания, пчелни елексири, уникалните сирена с български трюфели на Шеф Радичев и кафе от световноизвестната италианска къща ”L’ANTICO”.

Културният афиш на Фестивала в Казанлък тази година включва майсторски класове за професионалисти и любители.
ROSE APEROL STREET LIFE – OPEN AREA – коктейлно настроение в градината с много музика.
Подарете си прекрасен Розе уикенд в Розовата долина през първите дни на летния юни.

Ще откриете необятния свят на българското вино!
Ще запомните аромата на розите!
Ще се удивите от красотата на България!

Официална страница: rosewine-expo.com
Страница във Facebook: facebook.com/rosewineexpo

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии