Jarava Winery

Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017

Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017

Живко Енчев е националният победител в конкурса „Сомелиер на годината“ 2017. На официална церемония снощи, той получи приза, след като в последния тур на надпреварата, по време на Гала вечеря, финалистите показаха своите сомелиерски познания. На специално подготвени видеоклипове в реална обстановка в шест софийски ресторантаи, демонстриращи различни сомелиерски грешки, финалистите трябваше да ги открият и да обяснят какви са правилните действия, които един сомелиер е нужно да предприеме.

Живко Енчев е на 33 години и е сребърен медалист от “Сомелиер на годината” 2016. След 14 години в ресторантьорския бранш се отдава на собствения си проект Wine Connection. Живко изпревари само с една точка следващия претендент за наградата Благой Кузмански който също е участник от “Сомелиер на годината” 2016.

Тазгодишният конкурс „Сомелиер на годината“ се състоя за четвърта поредна година в Хотел Маринела-София и предложи атрактивен спектакъл през цялото време на финалната гала вечеря, както и интересни срещи с професионалистите в бранша.

Поздрави за победителите !

 

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ